Zodiaka zīme Skorpions: akmeņi, talismani un krāsas

Cilvēkiem, kas dzimuši Skorpiona zvaigznājā, ir akmeņi, kas var uzlabot viņu personīgās īpašības un piesaistīt labu veiksmi. Sarkanie koraļļi dod Skorpionam enerģiju un aktivitāti. Tas palīdz atjaunot dzīvotspēju un palīdz īpašniekam atrast harmoniju ar sevi un apkārtējo pasauli. Šis akmens arī mazina trauksmi, stresu un negatīvas emocijas. Turklāt koraļļi spēj novērst no kārdinājumiem, kuru doma Skorpioniem ir tik raksturīga.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Granāts piesaista slavu, atzinību. Tas pasargā no negatīvas ietekmes un nodrošina tā īpašniekam aizsardzību pret lāstiem un ļaunu aci.

Hematīts palīdzēs Skorpionam uzlabot attiecības ģimenē un ar apkārtējiem cilvēkiem. Turklāt tas dod enerģiju, kas nepieciešama mērķu sasniegšanai. Šis akmens palīdz tās īpašniekam strīdos, diskusijās un cīņās. Arī hematīts uzlabo Skorpionu ieskatu, elastību un intuīciju.

Rubīns dod Skorpionam pārliecību un apņēmību. Viņš atjauno fizisko spēku un paaugstina īpašnieka izturību. Ja Skorpions dzīvē ir pastāvīgā stresā un ir depresīvs garastāvoklis, tad rubīns pilnīgi cīnās ar šīm slimībām. Šis akmens stiprina aktivitāti un pašapziņu.

Lasi arī: Dušas želeja, kas piemērota tieši tev

Serpentīns stiprina Skorpionu izturību un noskaņu. Šis akmens ir lielisks talismans uzņēmējiem. Serpentīns dod personai pragmatismu un ieskatu. Ar šo akmeni Skorpionam būs vieglāk plānot savas darbības un analizēt situāciju.

Safīrs darbojas Skorpionam kā nomierinošs līdzeklis. Viņš spēj dzēst viņā spēcīgus sajūtu un emociju impulsus, kas var kaitēt Skorpioniem un sagraut viņu attiecības ar cilvēkiem. Safīrs palīdzēs noskaidrot prātu, noteikt mērķus un atbrīvoties no nevajadzīgām domām un rūpēm.

Skorpionu, papildus akmeņiem aizsargā arī noteiktās simbolikas talismanu. Šī Zodiaka zīmes pārstāvji izmanto talismanu čūskas formā. No vienas puses, šis talismans dod tā īpašniekam gudrību, intuīciju un mieru. Šīs īpašības Skorpioniem ir nepieciešamas, strādājot ar cilvēkiem un pieņemot svarīgus lēmumus. No otras puses, Skorpionā čūska parāda viltību, apņēmību, agresiju un aukstumu. Šī talismana mērķis ir nodrošināt līdzsvaru starp Skorpiona rakstura abām pusēm.

Lasi arī: Steidzam iegūt glītu vēderu. Vasara vairs nav tālu

Lai piesaistītu Skorpionam naudu un godu, ir piemērots talismans ēģiptiešu vaboles Skarabeja formā. Tas ir bagātības un ietekmes simbols. Šis talismans palīdzēs Skorpionam pārvaldīt savas finanses un aizsargāt pret riskantām situācijām ar naudu.

Skorpiona krāsa ir tumši sarkana. Tas simbolizē enerģiju, aktivitāti un aizraušanos. Skorpioniem, šī krāsa dos iespaidu starp cilvēkiem, palīdzēs atrast cilvēku pieeju, stiprinās vēlmes, iedvesmos. Tumši sarkans dod izturību un spēju vadīt cilvēkus. Šī krāsa palīdzēs Skorpioniem ātri uzņemties līderpozīcijas un atrast vajadzīgo.

Avots

Leave a Comment