Kāpēc sociālais portāls Facebook nav tas, kas bojā attiecības!

Lai gan Facebook mums sniedz vienkāršu, ikdienišķu veidu, kā sazināties ar cilvēkiem, tas mūsu vietā izvēles neveic. Mums vajag uzņemties atbildību par mūsu rīcībām. Mēs joprojām nolemjam, kas, mūsuprāt, ir krāpšana un vai mēs iesim pāri šai līnijai vai nē. Mēs joprojām nolemjam, cik daudz uzmanības veltīsim citiem cilvēkiem un cik daudz uzmanības mums ir patīkami saņemt. Kad dzird cilvēkus vainojam

Facebook, striptīza klubus vai kaut ko citu pie problēmām laulībā, tas atgādina vienu no vissliktākajiem cilvēku trūkumiem – nespēju atzīt patiesību.

Ja tavs mērķis ir turēt skeletus skapī un izlikties, ka tavās attiecībās viss ir kārtībā, tad katrā ziņā izvairies no Facebook.
Atcel došanos izklaidēties ar savām meitenēm. Nedodies uz vecpuišu ballītēm. Pārbaudiet viens otra interneta vēsturi un pārbaudiet viens otra telefonus. Tu zini – katram gadījumam.

Bet, ja tavs mērķis ir būt stabilās, veselīgās attiecībās, kuras ir balstītas uz uzticību un tuvību, apzinies, ka pie jebkādām bailēm, kas ir radušās tavās attiecībās Facebook dēļ, ir vainojamas dziļākas problēmas, kuras vajadzētu risināt runājoties.

Ir dzirdēti gadījumi, kad cilvēki saka,  ka neuzticība viņu laulībās galu galā nāca par labu viņu laulības nostiprināšanai. Acīmredzami ne jau pati neuzticība ir tā, kas uzlaboja attiecības, bet gan izrietošā uzmanība, kas tika veltīta attiecībām pēc dēkas. Tā vietā, lai gaidītu vai cerētu, ka tavas bailes nekad nematerializēsies, stājies tām pretī jau laicīgi. Veselīgās attiecībās tev nebūs jāpavada laiks, satraucoties par to, ko tavs partneris darīs. Un tev arī nebūs jāuztraucas par to, ka tev radīsies kārdinājums pēc kāda cita. Jūs uzticēsieties viens otram, un tu uzticēsies sev.

Facebook NAV problēma. Izproti, kas ir šī problēma un atrodiet kopā tai risinājumu.

 

Avots: www.yourtango.com

Leave a Comment