Virtuvē notiek vairāk nelaimes gadījumu nekā jebkur citur visā mājā. Visbiežāk gadās sagriezties ar nazi, paslīdēt uz mitras grīdas vai apdedzināties ar karstu pannu.
Samaziniet traumu risku, ievērojot dažus piesardzības pasākumus.
Rūpība ir galvenā drošības garantija, darbojoties virtuvē. Iemācieties, kā droši rīkoties ar asiem virtuves piederumiem, un pārliecinieties, ka zināt, kas darāms traumas gadījumā. Gatavojot ēdienu uz plīts, nekad neatstājiet to bez pieskatīšanas, īpaši, ja lietojat gāzi. Kad esat beiguši termisko apstrādi, uzreiz nogrieziet degļus.
Lasi vēl: Fen šui virtuvē – svarīgi neapvienot kontrastējošas enerģijas!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādus piesardzības pasākumus jāievēro virtuvē!