Kardašianu matu stilists parāda 4 veidus, kā ieveidot matus, kad ārā ir karsts laiks – ideāli!

Zemā cope

Ja visu dienu taisies pavadīt pludmalē, Skotijs iesaka lietot kondicionieri, kas nav jāizmazgā, vai arī kokosriekstu eļļu. Matu vidusdaļu iezied ar kondicionieri vai kokosriekstu eļļu un tad tos sasien zemajā copē – visu dienu izskatīsies labi!

Pludmales viļņi

Ja tev ir mazliet vairāk laika, Skotijs iesaka ieveidot pludmales viļņu matus. Kamēr no rīta taisies, sadali matus divās daļās un sapin tos divās lielās, brīvās franču bizēs. Iesmidzini matos kādu matu līdzekli, ko lieto matu veidošanai. Pēc tam, kad būsi sataisījusies, uzkrāsojusies un saģērbusies, izlaid matus, un frizūra ir gatava!

Augstā zirgaste

Lasi vēl: Matu sakārtojumi, ko vari uztaisīt 3 minūšu laikā! (+ FOTO pamācības)

Skotijs dievina augstās zirgastes. Tās uztaisīt ir pavisam vienkārši: noliec galvu uz leju, saņem rokā visus matus un apsien tos ar matu gumiju. Matos “jautrībai” iesmidzini kādu fiksējošu līdzekli. Nekas nevar būt labāks par šādu frizūru!

Sāna bize

Nekad nevar nošaut greizi ar vaļīgu sāna bizi, apgalvo Skotijs. Ar matu kopjošo līdzekli iezied rokas (nevajag to tieši ziest matos). Kamēr pīsi bizi, līdzeklis vajadzīgajā daudzumā nokļūs matos, neradot lipīgu efektu. Šāda bize noteikti izskatīsies labāk par parasto bizi, kas pīta galvas aizmugurē!

Avots: hellogiggles.com

Leave a Comment