Kārtējā vardarbība jaunu meiteņu vidū! Vai vainīga ir audzināšana?

2AC6709F00000578-3171834-image-a-2_1437647385837

Viņas meitenei uzbruka, jo viņai kājās bija apavi, kas iegādāti komisijas preču veikalā. Keitija Morisa saka, ka viņai spļāva virsū, sita pa seju un iemeta nātrēs, tas notika tādēļ, ka viņa centās aizstāvēties no meitenēm, kas smējās par viņas apaviem.

12 gadus vecajai meitenei pēc incidenta bija nepieciešama mediķu palīdzība.

Šo atgadījumu nofilmēja kāds kautiņa skatītājs, šo videoklipu vēlāk internetā ievietoja Keitijas mamma, Antonija Kinga, kura tādējādi vēlējās, lai pāri darītājas saņemtu pēc nopelniem.

„Meitenes mani diezgan ilgi ķircināja un es nekad neuzdrošinājos pateikt viņam kaut ko pretī. Tomēr, vienu dienu es atbildēju viņu apvainojumiem, tas nebija tik traki, līdz brīdim, kad viņas mani sāka sist,” saka Keitija.

2AC672C900000578-3171834-image-a-3_1437647445832

Skolas personālam tika parādīts uzņemtais videomateriāls un Keitijas pāridarītājas tika izslēgtas uz trim dienām.

„Keitijas māte arī ir vērsusies policijā ar iesniegumu, tomēr Pol***ja vēl nav reaģējusi un skola pāridarītājas izslēdza uz trim dienām,” saka Kingas kundze.

Pēc tam, kad Kingas kundze šo video ievietoja savā Facebook lapā, video tika pievienots arī pret-vardarbības lapā, kur tas apskatīts vairāk kā 325 tūkstošus reižu.

Vairāki tūkstoši lietotāju ir atstājuši komentārus, paužot viedokli, ka pāridarītājas ir daudz nopietnāk jāsoda.

„Es vēlējos, lai cilvēki redz cik pretīgas ir tās meitenes un video klipu es ievietoju kā saucienu pēc palīdzības,” piebilst Kingas kundze.

„Es jutos pievilta un nezināju kur citur vērsties pēc palīdzības.”

„Es nevēlos lai līdzīgā incidentā ciestu vēl kāds bērns, vienalga vai tas būtu mans vai kāda cita bērns.”

Pol***jas pārstāvji saka, ka lieta šobrīd tiek izmeklēta un ir identificētas pāridarītājas.

Skolas direktore, Anna-Marija Blevita piebilda: „Mūsu skolēnu drošība un labklājība ir mūsu augstākā prioritāte. Šādi incidenti skolā ir ārkārtīgi reti. Mēs esam darījuši visu iespējamo, lai palīdzētu atrast pāri darītājas.”

„Ja kādam no vecākiem rodas bažas par sava bērna drošību vai labklājību, mēs aicinām vecākus sazināties ar skolas direktoru.”

Vai sods, ko saņēma skolnieces ir pietiekams? Vai arī Latvijā vardarbība jauniešu vidū ir tik drausmīga? Izsakiet savas domas komentāros!

Avots:dailymail.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment