Kartupeļi ar sieru PAGATAVOŠANA
Kartupeļus rūpīgi nomazgājiet, jo tos būs jācep ar visu miziņu. Pēc tam ar dakšiņu veiciet pāris dūrienus tajos.
Lieciet kartupeļus cepeškrāsnī apmēram 180 grādu temperatūrā, tos cept būs nepieciešams vidēji 45 minūtes. Ņemiet vērā to, ka kartupeļu pagatavošanas laiks var atšķirties atkarībā no to izmēriem.
Smalki sarīvējiet cieto sieru.
Sajauciet sieru kopā ar mīkstu sviestu un sasmalcinātajiem ķiplokiem, klāt liekot arī majonēzi un sakapātās dilles.
No siera masas izgatavojiet bumbiņas, kas būs paredzētas katrai porcijai.
Lasi vēl: Gadu no vietas tikai kartupeļi? Lūk, kas ar tevi notiktu!
Kad kartupeļi jau būs gatavi un mazliet atdzisuši, veiciet krustveida iegriezumu tiem pa vidu.
Katram kartupelim pa vidu lieciet siera masas bumbiņu. Ielieciet kartupeļus uzsildītā cepeškrāsnī uz pāris minūtēm. Tas arī viss – droši lieciet šos gardumus galdā!
Šādi pagatavoti kartupeļi kļūs par vienu no labākajām piedevām jebkuriem gaļas ēdieniem.
Novēlam jums izbaudīt jaunus kulinārijas rakursus un iepazīt pavisam nebijušas garšas!
Avots: takprosto.cc