Kas ir komforta zona un kā tā var būt bīstama jums

Vientulība

Cilvēki, kuriem patīk pastāvīgi uzturēties komforta zonā, citus neinteresē. Pietiek atcerēties, par kuriem cilvēkiem patīk skatīties filmas un raidījumus – par spilgtām personībām, kuras nesēž dīkā, bet darbojas. Cilvēkus iedvesmo tie, kas maina pasauli, ietekmē visus apkārtējos.

Neviens neapbrīno tos, kuri neiekaro jaunas virsotnes un netiecas pēc uzvarām. Tāpēc šādiem cilvēkiem vienmēr ir problēmas atrast dvēseles palīgu, saziņu un draugus.

Samazināta radošā spēja un intuīcija

Komforta zonā ātri izgaist radošā dzīsla, vājinās sestā maņa. Kad mēs visu laiku atrodamies šajā dzīves ritmā, mēs sākam attīstīt maldīgu drošības sajūtu. Enerģija samazinās un spēki aiziet. Elpošanas vingrinājumi palīdzēs tos atgriezt un nenovīst blāvajā “darbs-mājas-darbs” ritmā.

Lasi arī: Kā noteikt nedzimušā bērna raksturu, izmantojot numeroloģiju

Lasi arī: 3 spēcīgi paņēmieni, kas palīdzēs ātrāk iegūt cita cilvēka labvēlību gan mīlestībā, gan naudas lietās

Rutīnas aktivitātes noved pie fiziskas, emocionālas, psiholoģiskas un enerģijas stagnācijas. Eksperti iesaka sākt ārpus komforta zonas ar vingrošanu un sportu.

Kas mums traucē atstāt komforta zonu un kā to izdarīt

Galvenais šķērslis ir bailes. Bailes ir negatīvas vīrusu programmas. Cilvēki, kas dzīvo savā ērtajā pasaulē, baidās to pamest, jo ārpus tās var slēpties briesmas. Ir svarīgi atcerēties, ka grūtības un pārbaudījumi vienmēr noved pie attīstības. Mīli savas kļūdas un novērtē tās par to, ka tās sniedz tev pieredzi.

Pirmais solis ir sportošana.Jāsāk ar mazumiņu . Ja izdosies pieradināt savu ķermeni pie slodzēm, ar apziņu un psihi to izdarīt būs daudz vieglāk. Aktīvam dzīvesveidam ir nepieciešams vairāk enerģijas, kuru vienkārši nav kur ņemt, izņemot pašu rezerves.

Otrais solis ir vienkārši testi. Nav vērts uzreiz pamest darbu un nodoties visām nopietnajām lietām. Jums ir jāizmēģina kaut kas ātrāk. Jūs varat sākt iepazīt cilvēkus, aktīvi darbojoties, vai arī varat sākt apmeklēt jaunas vietas. Ceļojumi un ceļojumi ārkārtīgi labvēlīgi ietekmē cilvēka enerģiju, jaunu vaļasprieku un tieksmju rašanos viņā.

Trešais solis ir optimisms. Sadarbojieties ar optimistiskiem cilvēkiem un iemācieties normāli pieņemt neveiksmes. Ja jūs uzskatāt katru problēmu kā pasaules galu, jūsu komforta zona vienkārši neļaus jums brīvi peldēt.

Ja cilvēks sāk ievērot šos trīs padomus, viņa dzīve pamazām mainās, un daudzas pozitīvas pārmaiņas notiek gandrīz nekavējoties. Jums vajadzētu uzmanīt īpašas zīmes, kas norāda, ka būtiskas izmaiņas ir tepat aiz stūra.

Leave a Comment