3 spēcīgi paņēmieni, kas palīdzēs ātrāk iegūt cita cilvēka labvēlību gan mīlestībā, gan naudas lietās

Mēs visi vēlamies iepriecināt pretējo dzimumu un ātrāk iekarot cilvēkus biznesa sarunās, darbā un biznesā. Kā to var izdarīt, stāstīja bioenerģijas jomas eksperti.

Enerģija un pievilcība ir cieši saistītas viena ar otru. Mēģiniet ievērot tālāk aprakstītos paņēmienus, lai cilvēki sajustu jūsu iekšējo spēku.

Metode “Es esmu tavā galvā”

Speciālisti šo paņēmienu iesaka ikvienam, kurš vēlas iepriecināt pretējā dzimuma pārstāvi, taču tas ir piemērojams arī biznesa sfērā. Tas darbojas ļoti vienkārši. Ir nepieciešams ieskatīties sarunu biedra acīs un pateikt sev “es tev patīku” vai “tu man uzticies”.

Varat arī uzturēt acu kontaktu ar sarunu biedru un iedomāties, kā jūsu biolauks iekļūst viņa biolaukā un pārņem to savā īpašumā. Pats galvenais šajā tehnikā ir neskatīties acīs pārāk bieži vai ilgstoši. Tas ir pietiekami, lai to izdarītu aptuveni 60% no saziņas laika.

Metode “Es esmu tāds pats kā tu”

Cilvēku daba ir radījusi tā, ka viņam ir daudz vieglāk un patīkamāk sazināties ar tiem, kas viņam līdzinās. Šī tehnika ietver vairākus apakšpunktus:

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

  • jums ir jāizskatās pēc cilvēka, kurš vēlas iepriecināt – tāda paša stila apģērbs kā partnerim būs lieliska izvēle randiņam vai biznesa tikšanās reizei;
  • jāpielāgo arī runas veids: iemācieties mainīt savu balsi, runas ātrumu un skaļumu, lai tie būtu līdzīgi sarunu biedra parametriem;
  • ja iespējams, vienojieties ar sarunu biedru, dodiet mājienu uz savu līdzību, bet ne pārāk pārliecinoši.

Tātad viņa aizsargājošie enerģijas viļņi vājināsies un viņš vēlēsies mūs pieņemt savā pasaulē. Mēģiniet biežāk pateikt frāzes “es saprotu”, “es saprotu tavas jūtas”, “es tev piekrītu”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment