Ko par tavu personību liecina tava gulēšanas poza… Interesanti atklājumi!

YourSleepPosition

 

Embrijs. Šāda gulēšanas poza bija 41% no aptaujātajiem. Embrija pozā gulētāji guļ uz viena sāna, pievilkuši klāt kājas un salocījuši rokas. Viņiem ir raksturīga kautrība – ļoti jūtīgs cilvēku tips. Viņi pārāk daudz domā par problēmām un uztraucas bez īpaša iemesla.

Baļķis. Šī ir otra populārākā gulēšanas pozīcija. “Baļķī”  gulētāji guļ uz viena sāna, savas ekstremitātes turot taisni uz leju. Viņi ir bezrūpīgi, sabiedriski cilvēki, kuri ļoti uzticas citiem un var būt arī mazliet naivi.

Sērotājs. Sērotāji guļ uz viena sāna, rokas izstiepuši tā, it kā kaut ko apķertu vai arī sērotu. Šādiem cilvēkiem ir nepieciešams laiks, lai pārdomātu lietas, bet pieturēsies pie sava lēmuma, līdzko būs to pieņēmuši. 

Karavīrs. Tāpat kā to jau pasaka pats nosaukums, šie cilvēki guļ uz muguras ar taisnām rokām gar sāniem – viņi ir stiprais, bet klusais cilvēku tips. Viņi paši sevi aizsargā un nepatīk sarīkot kņadu. Paši sev un citiem uzstāda augstus standartus.

Brīvais kritiens. Šie cilvēki guļ uz vēdera, apķēruši spilvenu un galvu pagriezuši uz vienu pusi. Šī tiek atzīta par vienu no neērtākajām gulēšanas pozām. Brīvajā kritienā gulētāji vēlas visu kontrolēt, bet dažkārt šķiet, ka visas lietas notiek tikai viņam apkārt un viņš pats tajās iesaistīties nevar. Viņi bieži pamostas noraizējušies.

Jūras zvaigzne. Šie cilvēki guļ uz muguras, abas rokas aplikuši ap spilvenu. Viņi ir draudzīgi un dāsni, bet viņiem nepatīk atrasties uzmanības centrā. Ja tev ir draugs, kurš guļ šādā pozā, tev ir paveicies, tāpēc, ka viņš prot uzklausīt un piedāvās savu palīdzību tad, kad tas būs nepieciešams. 

Bonusa informācija: Zinātnieki ir izpētījuši, ka jūras zvaigznes un karavīra pozīcijas noved pie krākšanas un slikta miega, kamēr brīvā kritiena pozīcija ir veselīga gremošanas sistēmai.

 

Avots: www.dramafever.com

COMMENTS

Leave a Comment