Ko patiesībā nozīmē līnijas uz tavas plaukstas locītavas?

Horizontālās līnijas, kas atdala plaukstu no pārējās rokas, sauc par “rokassprādzes līnijām”. Līdzīgi kā zīlēšanā pēc plaukstu līnijām, arī šo līniju nozīmi pēta hiromantijas nozare. Izrādās, ka pēc to skaita var noteikt to, cik ilgi mēs dzīvosim. Jo vairāk līniju, jo vairāk naudas būs jāatliek vecumdienām, jo tevi sagaida ļoti ilgs mūžs.

Kā līniju skaits ietekmē tavu dzīvi

Viena līnija

Lielākajai daļai cilvēku ir vismaz divas vai trīs “rokassprādzes līnijas”, bet neatkarīgi no to skaita, vissvarīgākā ir pirmā līnija. Ja tā ir izteikta un nepārtraukta, tas norāda uz 23 līdz 28 gadu ilgu mūžu, kā arī labu veselību un lielisku fizisko formu. Ja pirmā līnija ir grūti saskatāma un neviendabīga, tas var nozīmēt, ka cilvēks vairāk koncentrējas uz savām vēlmēm un ir pārdrošs. Šāda līnija var signalizēt arī par kādu Vese***as problēmu.

Sievietēm uz augšu izliekta vai pārtraukta pirmā līnija var norādīt uz ginekoloģiskām problēmām, piemēram, grūtībām ieņemt bērnu, dzemdību sarežģījumiem vai neregulārām mēnešreizēm un cistām.

Ja vīrietim pirmā līnija ir izliekta uz augšu plaukstas pamatnes virzienā vai arī tā ir veidota no vairākām pārtrauktām līnijām, tas var norādīt uz problēmām saistībā ar prostatu, urīnpūsli vai reproduktīvo sistēmu.

Lasi vairāk: Lasīsim rokas līnijas – ko tās var pastāstīt par tavu likteni?

Divas līnijas

Ja otrā līnija ir izteikta, taisna un bez pārtraukumiem, tev būs vismaz 46 līdz 56 gadus ilgs un laimīgs mūžs. Otrā līnija nozīmē to, ka tevi gaida pārticība un bagātība.

Trīs līnijas

Izteikta un taisna trešā līnija norāda uz 69 līdz 84 gadus ilgu mūžu. Tevi gaida slava un ietekme. Visu, ko būsi paveicis citu cilvēku un visas pasaules labā, atcerēsies vēl ilgi.

Četras līnijas

Neskumsti, ja tev nav ceturtās līnijas, jo lielākajai daļai cilvēku tās nav. Ja tev tā ir, tad esi ieguvis lielo laimestu. Tu dzīvosi ilgāk par 84 gadiem, un ceturtā līnija pastiprinās visu labo, kas notiks, pateicoties izteiktai trešajai līnijai. Tavs vārds dzīvos vēl ilgi.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment