Ko sirds līnija var pastāstīt par tavu dzīvi? Uzzini!

sirds 1

 

A. Ja tev sirds līnija sākas zem vidējā pirksta, tad tev piemīt visas līdera īpašības. Jūs esat pietiekami apdomīgs, ambiciozs, izlēmīgs un  neatkarīgs. Kā arī diez gan vēsi izturaties pret apkārtējiem, jo visu mīlestību atdodiet ģimenei.

B. Ja sirds līnija sākas sākas starp rādītājpirkstu un vidējo pirkstu, tad jūs esiet ļoti uzmanīgs pret cilvēkiem, kā arī labestīgs, tā ir viena no jūsu rakstura iezīmēm. Cilvēki ar šādu sirds līniju parasti ir uzmanīgi, un neizlēmīgi, pieņemot lēmumus, kā arī vadās pēc veselā saprāta. Apkārtējie ļoti uzticas šiem cilvēkiem, un mīl dalīties noslēpumos ar šiem cilvēkiem.

C. Ja tev sirds līnija sākas zem rādītājpirksta, tas nozīmē, ka jūs esiet ļoti jūtīgs un ievainojams cilvēks. Jūs protiet būvēt grandiozus plānus un tos īstenot, bet arī no apkārtējiem jūs prasiet ļoti daudz. Tajā pašā laikā jūs esiet pārdzīvot ne tikai par sevi, bet arī par saviem radiniekiem un draugiem.

Lasi arī: Tuvākās nākotnes zīlēšana

D. Ja sirds līnija sākas starp īkšķi un rādītājpirkstu, tad jums ir ļoti mīksta sirds. Jums piemīt tādas īpašības kā pacietība, un māka priecāties par dzīvi. Apkārtējie bieži vien jūs sauc par sapņotājiem, bet jūs spējat izveidot harmoniju vienmēr un visur. Jūsu jautrā daba un gādīgā attieksme pret cilvēkiem jūs padara par mīluli.

Avots: www.womenssecrets.me

Leave a Comment