Lietas, ko vīrietis nekad skaļi nepateiks, bet gribēs, lai tu saproti pati!

paris

1. Gribu, lai tev patīk mani draugi. Bet tikai kā draugi!

“Man gribētos, lai tev patīk mani draugi, bet lai tu viņos neiemīlies.” Puisis vienmēr vēlas, lai viņa meitene labi satiek ar viņa draugiem, bet vienlaicīgi kāro saglabāt īstā un vienīgā statusu viņas acīs. Tāpēc vajadzētu izvairīties pārlieku skaļi un jūsmīgi par viņiem izteikties.

2. Atturies ģībt slavenību dēļ

“Man nepatīk, ka tu jūc prātā slavenību dēļ: ne Breds Pits, ne Džastins Bībers taču nav manis vērti!” Tāpēc esi piesardzīga ar jūsmīgu siekalošanos par ekrāna vai mūzikas spīdekļiem, citādi var nākties uzklausīt, ka tavs vīrietis erotiskos sapņos redz Džesiku Albu vai Amberu Hērdu.

3. Neizrādi, ka meklē kādu labāku
“Es uztraucos, ka atradīsi kādu par mani labāku.” Ne tikai sievietes raizējas, ka viņu vīrieši varētu iekrist kādas pievilcīgas sāncenses tīklos. Arī viņiem gadās nedrošības lēkmes. Vienīgi viņi to prot labāk noslēpt.

4. Mīļums nav tikai seksa dēļ
“Es nemeklēju mīļumu seksa dēļ, nu, vismaz ne vienmēr.” Monopols turēties rokās vai mīļi pieglausties nepieder tikai sievietēm. Vīrietis to, iespējams, nekad neatzīs, bet viņam tāpat nepieciešams mīļums. Tas nenozīmē, ka viņa prātā nevar iezagties nerātnas domas, bet šim likumam ir izņēmumi.

5. Iztiec bez pratināšanas
“Negaidi, ka līdz visiem sīkumiem izstāstīši, ko darām draugu tikšanās reizē.” Vai nu tās būtu sievietes, sports, automašīnas vai motocikli – nemēģini no vīrieša izspiest visas lietas, kas apspriestas veču pasēdēšanā. Šai reizē visu nezināt reizēm ir labāk!

Leave a Comment