SASTĀVDAĻAS:
- 200 ml piena
- 200 g cukura
- 20 g sviesta
PAGATAVOŠANA:
- Katliņā (vēlams ar augstām malām, jo būs daudz putu) sajaucam visas sastāvdaļas kopā.
- Uz mērenas uguns uzkarsējam katliņu līdz vārīšanās temperatūrai.
- Kad viss ir sācis vārīties, palielinām uguni un vārām tieši 10 minūtes, taču būs ļoti daudz putu!!!
- Pēc 10 minūtēm masa būs ļoti šķidra, taču nesatraucieties – tam tā ir jābūt! Tā pakāpeniski sabiezēs tad, kad sāks atdzist!
- Pārlejam visu burciņā un liekam ledusskapī!
Šis kondensētais piens ir ļoti gards, turklāt smarža un krāsa ir tāda pati kā veikalā pirktajam!
LABU APETĪTI!