Margaritas Koroļovas deviņu dienu diēta
Pirmās trīs dienas ir balstītas uz rīsiem. Vakarā iemērciet glāzi rīsu, no rīta ieberiet tos verdošā ūdenī un vāriet 10 – 15 minūtes. Jau no paša rīta jāapēd glāze rīsu, atlikušo daudzumu sadalot tā, lai tas pietiktu visai dienai un tos ēstu reizi stundā.
Nākošās trīs dienas – vistas gaļa. 1 – 1,2 kg vistas gaļas. No gaļas obligāti noņemiet ādu un taukus. Vāriet līdz gaļa ir gatava, dienas laikā ēdiet mazām porcijām.
Pēdējās trīs dienas – dārzeņi. 800 g jebkādu dārzeņu, vai tie būtu svaigi, vai vārīti, taču nekādā gadījumā ne sālīti vai marinēti. Lietojiet mazos daudzumos visas dienas garumā.
Nekādā gadījumā nelietojiet sāli un neēdiet pēc plkst. 19.00.
Ēdiet pēc iespējas biežāk. Jo vairākās procijās sadalīsiet ēdienu, jo veiksmīgāk Jums izdosies notievēt. Lai sasniegtu labākus rezultātus, ieteicams nodarboties arī ar fiziskām aktivitātēm.
Turklāt, veselības labad reizi nedēļā drīkstat rīkot atslodzes dienu.
Jums noderēja? Tad pastāstiet par to arī citiem!