Kuras 2023. gada dienas jums būs visveiksmīgākās: nosaka pēc jūsu dzimšanas datuma

Divi. Divi saka, ka jums būs labvēlīgas dienas katra mēneša 2., 11., 20., 29. un 22. datumā. Šādās dienās vajag darīt lietas biežāk un nebūt slinkam. Tas attiecas arī uz katru otrdienu. Nebaidieties šādās dienās darbam veltīt vairāk laika nekā parasti.

Trīs. Spēka dienās cilvēkiem ar šo patrona skaitli labāk ir veikt garīgās prakses, apgūt jaunas zināšanas. Mēneša labākās dienas ir 3., 12., 21., 30. datums. Vislabvēlīgākā nedēļas diena ir trešdiena. Šādās dienās iespēja pārvarēt savas bailes un izmisumu ir daudzkārt lielāka.

Četri. Cipars 4 ir harmonijas un integritātes, neaizskaramības un stabilitātes simbols. Spēka dienās, kas saistītas ar ciparu 4, labāk atpūsties, uzkrāt spēkus vai strādāt, bet bez pārslodzes. Labākās dienas tiem, kuru aprēķinos ir četrinieks, ir ceturtdiena, svētdiena un katra mēneša 4., 13., 31. un 22. datums.

Pieci. Pieci simbolizē dualitāti. Tālāk aprakstītajās varas dienās jāpieņem svarīgi lēmumi, jāatbrīvojas no visa liekā un jācenšas uzraudzīt savu veselību, neaizmirstot palīdzēt saviem mīļajiem. Katru piektdienu, kā arī mēneša 5., 14. un 23. datumā, tev būs vieglāk sasniegt savus mērķus.

Seši. Skaitlis 6 simbolizē augstu radošumu un spēju viegli izkļūt no jebkuras sarežģītas situācijas. Ja aprēķinu laikā saņēmāt šo skaitli, jums būs vieglāk to izdarīt katra mēneša 6., 15., 24. datumā, kā arī katru sestdienu. Šajās dienās nebaidieties sekot savai intuīcijai.

Septiņi. Skaitlis 7 ir galvenais veiksmes simbols. Ja aprēķinu gaitā iegūstat Septītnieku, tad varat paļauties uz likteņa veiksmi katrā mēneša 7., 16. un 25. datumā. Katru svētdienu jums uzsmaidīs arī Fortūna. Protams, nevajadzētu paļauties tikai uz veiksmi, jo daudz kas ir atkarīgs no izvēlētās stratēģijas.

Lasi arī: Izvēlies sniegpārsliņu, lai noskaidrotu savas spēcīgākās rakstura īpašības

Astoņi. Šis skaitlis personificē finansiālās veiksmes avotu, visu materiālo bagātību. Lieliski panākumi darbā un biznesā tevi var sagaidīt katra mēneša 8., 17. un 26. datumā. Numerologi iesaka iepirkties otrdienās un sestdienās. Tātad iespēja saprātīgi tērēt naudu būs vislielākā.

Deviņi. Aprēķinu laikā iegūtais skaitlis deviņi nozīmē, ka labāk ir parādīt vislielāko intelektuālo un fizisko aktivitāti jebkurā 2023. gada mēneša 9., 18. un 27. datumā. Trešdien, piektdien un pirmdien ir svarīgi arī nesēdēt dīkā. Slinkums šādās dienās var tevi sabojāt.

COMMENTS

Leave a Comment