Sākumā tev nāksies uztaisīt kūku. Sastāvdaļas: Kūkas maisījums, trīs olas un eļļa. Pagatavošana: rīkojies tā, kā norāda konkrētā kūkas maisījuma recepte uz paciņas. Iznākums būs aptuveni tāds, kā redzams bildē.
Tālāk bļodiņā kārtīgi sasmalcinām uzcepto kūku.
Sasmalcinājumiem pievieno 1/2 glāzītes glazūras – kārtīgi to visu samaisi kopā!
No iegūtās mazas izveido bumbiņas – ieliec tās saldēties uz 15 minūtēm
Dzeltenas kausējamās konfektes izkausē platā bļodiņā – tā, lai beigās iegūtu šķidrumu
Samitrini kociņu, iespraud to bumbiņā un apvel to no visām pusēm tā, lai nebūtu redzama brūnā kūkas nokrāsa. Pēc tam ieliec tos ledusskapī, lai glazūra paliktu cietāka.
Lai pagatavotais brīnums izskatītos pēc zibšņa, iespraud spalvas pretējās pusēs
Lūk, arī brīnišķīgā uzkoda/saldais ēdiens/galda dekorācija.
Labu apetīti!
Avots: www.buzzfeed.com