LAIME IR TUVUMĀ: Globa nosauca divas zodiaka zīmes, kuras jūnijā gūs izmaiņas personīgajā dzīvē

Venera ir atbildīga par izmaiņām mūsu dzīvē, tieši viņas ietekme diktē izmaiņas personīgajā dzīvē, uzskata pasaulslavenais padomju un krievu astrologs Pāvels Globa. Sākot ar 2022.gada 18.-19.jūniju, Venera visspēcīgāk ietekmēs abas Zodiaka zīmes, un tieši viņām būtu jāgatavojas pārmaiņām personiskajā sfērā.

Auns

Aunu gaida romantisks noskaņojums. Ģimenes Auns spēs ienest harmoniju attiecībās ar partneri. Vientuļās zvaigznes sola patīkamu tikšanos. Vai tas beigsies ar kāzām, ir grūti pateikt, viss ir atkarīgs no tā, ko tieši vēlaties no attiecībām.

Jūnija beigās astrologs iesaka Aunam neiesaistīties vienas nakts sakaros – no šādām attiecībām būs vairāk problēmu nekā baudas.

Lasi vēl: Latviešu uzņēmēja kapavietā paveras bēdīgs skats – ļoti bēdīgi!

Jaunava

Jaunavas to var izdarīt pašas vai saņemt laulības piedāvājumu. Ja Jaunava ir ģimeniska, tad Venera saasinās sajūtas un realitātes uztveri, un ir divi varianti – vai nu attiecības uzliesmos ar jaunu sparu, vai arī atdzisīs.

Astrologs Jaunavām iesaka ieturēt pauzi un labi pārdomāt lietas, nesteigties ar kardināliem lēmumiem. Neprecētajām Jaunavām pēc 25. jūnija ir visas iespējas satikt savu likteni.

COMMENTS

Leave a Comment