Latvijas simtgades pasākuma “Lauki ienāk pilsētā” apmeklētājus aicinās iesaistīties veselību veicinošās aktivitātēs

Sestdien, 8.septembrī notiekošajā Latvijas simtgades pasākumā “Lauki ienāk pilsētā”*, apmeklētājus aicināsim iesaistīties dažādās veselību veicinošās aktivitātēs.

Vese***as ministrijas teltī būs iespējams uzzināt, cik patiesībā rūpnieciski ražoti produkti satur pievienoto cukuru, iepazīties ar Latvijas veselīgiem produktiem un atpazīt Latvijas veselīgo gardumu nosaukumus pirms 100 gadiem un tagad. Mazajiem apmeklētājiem būs iespēja tikties ar “Zobiņu Baltiņu” un iepazīties ar mobilo zobārstniecības autobusu.

Tāpat apmeklētājus aicināsim iepazīties ar Eiropas Sociālā fonda līdzfinansētā projekta “Kompleksi Vese***as veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” aktivitātēm, kas tiek īstenoti visās valsts pašvaldībās.

Plkst. 13:00 pie Vese***as ministrijas telts pasākuma dalībnieki aicināti vingrot kopā ar Vese***as ministri Andu Čakšu.

*Pasākumu rīko Zemkopības ministrijas un nodibinājuma „Fonds Latvijas lauksaimniecības attīstībai”. Pasākums norisināsies Rīgā, 11. Novembra krastmalā no plkst. 10:00 līdz 20:00.

Leave a Comment