Ledus dzērieni, kas Tev palīdz nomest svaru!

1. Izbaudi atvēsinātu skriešanu

Ja pirms došanās ikrīta vai ikvakara skrējienā, izdzersi glāzi dzēriena ar ledu, tas tavu izturību paaugstinās pat 19%, kā arī, kofeīns samazina slodzi, ļaujot darboties ar lielāku atdevi. Tieši tādēļ, atvēsināts kapučīno atmaksāsies ar uzviju, patērēto kaloriju skaita ziņā. Sablenderē krūzē aukstu kafiju kopā ar riekstu pienu bez cukura, pievieno ledu. Pievieno vaniļas sēklas un 1 tējkaroti ķirbju garšvielu. Un tagad, starts! Skrien cik vien ātri vari.

2. Geineris cietiem un stingriem muskuļiem

Kokteiļi palielinās tavu roku muskuļus, nevis tava vidukļa apkārtmēru. Sajauc vienu kausiņu vaniļas sūkalu ar 1 tējkaroti grieķu jogurta, ceratonija (keraba) pulvera un zemesriekstu sviesta, pievieno ledu. Šis kokteilis satur 30 gramus proteīnu, kas nepieciešami apjoma pieaugumam ar minimālu cukura devu.

3. Sasaldē savas atrunas

Sastampā ingveru, pievieno medu, 1 tējkaroti ziedputekšņu, pieber klāt ledu un sarkanā apelsīna gabaliņus – tas satur krietni vien vairāk vitamīna C, kā viņa bālākais brālēns. Vietējās izcelsmes putekšņi padarīs tevi imūnu pret niezošām acīm un šķaudīšanu, bet ingvers no organisma izvadīs toksīnus.

4. Izsaldē liekos taukus

Vai tev nekad īsti nav izdevies tikt pie skaista pludmales auguma? Ja vēlies būt gatavs nākamajai sezonai, sāc jau tagad. Sablenderē sasaldētu persiku, pievieno vienu krūzi chai tējas, mazkaloriju piena un ledus, pievieno 1 tējkaroti mannas, lai tā nodrošina testosteronu ražojošās taukvielas. Pieliec šķipsniņu sarkano piparu savam dzērienam.

5. Pašdarināta krioterapija

Ja vēlies atbrīvoties no muskuļu sāpēm, pamēģini sablenderēt ledu un vienu glāzi kokosriekstu piena, kas nesatur cukuru, pievieno ēdamkaroti CherryActive sīrupa, 2 dateles un 1 tējkaroti kurkuma. Ķirši cīnīsies ar locītavu sāpēm, bet kurkums palīdzēs sadzīt muskuļu šķiedrām.

Avots: menshealth.co.uk

Leave a Comment