Līna Mūze, atgriezusies no Igaunijas, saka: Latvieši vēl nesaprot, kas īsti notiek

Kad pirmdien iebraucām Rīgā, bija diezgan liels pārsteigums, ka “Depo” stāvlaukums pilns ar mašīnām, arī “Alfā” pilnīgi pilns. Piezagās doma, ka mēs vēl nesaprotam, kas īsti notiek. Igauņi to uztver divreiz spēcīgāk,” sprieda 27 gadus vecā šķēpmetēja.

Par pārtikas trūkumu viņi nesūdzoties – daļu sarūpējuši atbalstītāji, paši jau iepriekš iepirkušies Igaunijā, turklāt vajadzības gadījumā izpalīdzēs draugi, tāpat ir iespējas pasūtīt internetā.

“Ļoti gribētu, lai arī līdzcilvēki seko mūsu piemēram. Šīs 14 dienas neko neizmainīs (cilvēka dzīvē). Es gatavojoties četrgades lielākajam startam, nevaru izpildīt treniņu programmu, tomēr apzinos, ka otra cilvēka Vese***a ir svarīgāka par olimpiskajām spēlēm.

 

Ceru, ka arī citiem iedarbosies sirdsapziņa. Daudziem, arī man vecāki ir gados un es jūtos ļoti bēdīgi, ka vismaz mēnesi nebraukšu ciemos, bet tas ir tikai tāpēc, ka rūp viņu Vese***a,” vēlreiz uzsvēra Līna Mūze.

Lasi arī: Solis līdz epidēmijai Latvijā un kas jādara, lai tas nenotiktu – intervija ar Vese***as ministrijas galveno speciālistu

Viņa tic, ka šovasar plānotās Tokijas olimpiskās spēles notiks: “Ja šaubītos, tad šodien mājās netaisītu divus treniņus. Šobrīd noteikti nevajag domāt, ka nebūs, jo, ja pateiks, ka notiks un nebūsi izdarījis maksimālo, varēsi kost sev pirkstos. Negribu būt tādā situācijā. Ticu labajam un pozitīvajam, ka mēs, cilvēki, esam atbildīgi un varam nokontrolēt slimību, jo neviens cits to nevar ātrāk samazināt kā mēs paši, ievērojot valsts radītos noteikumus.”

COMMENTS

Leave a Comment