Lūk, ko patiesībā domā vīrietis, sakot tev šīs “pēc seksa” frāzes

  1. Sakot: “Bija labi”, viņš domā: “Turpmāk darīsim tieši tā un tikai tā.” Lai ko jūs būtu izmēģinājuši, tam ir jākļūst par ieradumu.
  1. Kad viņa spēki ir izsmelti un viņš nočukst: “Ak, dievs”, tas patiesībā nozīmē: “Es biju tuvu reliģiskai atklāsmei”. Šī tiešām ir atzinība. Ja viņš izskatās tā, it kā būtu noskrējis maratonu, tad šī, iespējams, bija viena no labākajām reizēm viņa mūžā. Vai arī viņš nav formā. Iedrošini viņu sākt trenēties, it īpaši, ja viņš to kādu laiku nav darījis. Katrā gadījumā sekss bija lielisks.
  1. Sakot: “Es gribu gulēt”, viņš tiešām domā: “Esmu noguris, ļauj man gulēt.” Tas tāpēc, ka tu no viņa izsūci visu enerģiju, arī burtiski.
  1. Jautājot: “Kur tu to iemācījies?”, viņš domā: “Kuras porno saites esi apmeklējusi?” Viņš gribēs tās aplūkot, pētnieciskos nolūkos, protams.
  1. Sakot: “Mums jānomaina gultas veļa”, viņš domā: “es tās nomainīšu mēnesi ātrāk nekā biju plānojis, varbūt pēc kādām trim nedēļām.” Labākais sekss ir tad, kad abi saprotat, ka tas bija pretīgi, bet jūs tas neuztrauc.
  1. Sakot: “Lai tas paliek mūsu starpā”, viņš domā “Cilvēki nodarbojas ar seksu, kas tur tik sevišķs?” Varbūt rodas nelāga priekšnojauta, bet nav pamata uztraukumam. Nav svarīgi, vai tu piesmērēji palagus vai viņš pabeidza 30 sekundēs, tā notiek. Seksa laikā saskaras arī jūsu ķermeņu izdalītie šķidrumi, un, lai kas arī notiktu, tas ir normāli, un lai paliek starp jums.
  1. Sakot: “Es tikko atcerējos, ka man kaut kas jāizdara”, viņš domā “Tas neies cauri”. Ja viņš uzreiz pēc seksa dodas prom, tad vai nu ir kretīns vai arī aizmirsa par brāļa kāzām, kas sākas pēc 15 minūtēm. Jebkurā gadījumā tas nav labi.
  1. Jautājot: “Vai viss bija labi?”, viņš domā “Negribu atzīt, ka biju nevainīgs, un ceru, ka nevarēji to pateikt.” Ja tas ir acīmredzams, tad labāk būtu to atklāti pajautāt. Viņam tas nav jātur noslēpumā. Tomēr uzdod šo jautājumu tikai tad, ja esi simptprocentīgi pārliecināta par atbildi, citādi frāze “tā bija tava pirmā reize, vai ne?” visticamāk traumēs viņa pašapziņu.
  1. Sakot: “Tas bija… citādāk”, viņš domā: “Bija vērts pamēģināt, bet nekad tā vairs nedarīsim.” Tas ir piesardzīgs veids kā pateikt: “Nekad vairs tā nedari”. Protams, to varētu pateikt arī tiešā veidā, bet varbūt viņš vienkārši ir ļoti jauks un negrib tevi sāpināt.
  1. Sakot:  “Es nebiju domājis, ka man tas patiks”, viņš domā: “Paldies, ka parādīji to, vai varam atkārtot pēc kādām 10 minūtēm?” Esi pelnījusi atzinību. Lai kādas būtu tavas vēlmes, tev izdevās pārvilināt kādu savā tumšajā pusē. Šādu cilvēku dēļ interneta pārlūkprogrammās ir radīta inkognito loga opcija. Tev vajadzētu būt lepnai.

COMMENTS

Leave a Comment