Mainīts “MESA” koncerta sākuma laiks

Informējam, ka pasākuma organizatori nolēmuši mainīt “MESA” koncerta sākuma laiku no pulksten 19:00 uz pulksten 20:00, saistībā ar pārcelto darba dienu no pirmdienas, 30.aprīļa uz sestdienu, 21.aprīli.

Šajā nedēļas nogalē, LOC Olimpiskā centra Arēnā gaidāms grandiozais “MESA” koncerttūres noslēguma koncerts, kura sākums iepriekš tika paredzēts 21.aprīļa pulksten 19:00. Ņemot vērā, ka sestdiena ir oficiāli pārceltā darba diena, šis būs koncerttūres pēdējais koncerts un liela daļa apmeklētāju plāno ierasties no citām Latvijas pilsētām, tostarp Rīgas, organizatori nolēmuši koncerta sākuma laiku pārcelt uz 21.aprīļa pulksten 20:00.

Lai neveidotos rindas pie ieejas pasākumā, apmeklētāji LOC Olimpiskā centra Arēnā tiks ielaisti sākot no pulksten 19:00. Aicinām apmeklētājus ierasties laicīgi.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešu Serviss” kasēs visā Latvijā un internetā. Piedāvājumā palikušas tikai stāvvietas, bet tā kā apmeklētāju skaits turpina augt un vietu skaits ir ierobežots, biļetes vēlams iegādāties laicīgi.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Leave a Comment