Mamma ļāva 3 gadus vecajam dēlam izvēlēties viņas garderobi uz nedēļu – smieklīgi!

Lielu daļu mammas dzīves sastāda teikšana cilvēkiem, kas jādara,” raksta Belesa. “Tā bija kā terapija mums abiem – apmainīties lomām, kaut vai tik mazā dzīves sastāvdaļā. Viņam patika, ka viņa viedoklis tika uzklausīts.”

Pirmā diena

10

“Pirmās detaļas bija labas: mans Bob Dylan krekls, pelēki svārki un zeķbikses. Domāju, ka šo pat varētu iekļaut savā apģērbu rotācijā. Bet, pirms viņš bija pabeidzis, pēdējā brīdī izvēlējās ādas krāsas kurpes.”

Otrā diena

11

“Šī noteikti bija mana mīļākā diena. Punktotie legingi ar Minnijas krekliņu izskatījās lieliski.”

Trešā diena

12

“Šādā apģērbā bija mazliet grūti doties ārā un pildīt savus pienākumus, tomēr nesaņēmu nevienu ziņkārīgu skatienu, kas būtu vērsts manā virzienā – tikai viena sieviete mani apstādināja, lai pateiktu, ka viņai patīk manas zeķes.”

Lasi vēl: Kā ekonomēt uz drēbēm? Noderīgi padomi stilīgām un taupīgām sievietēm

Ceturtā diena

13

“Šis apģērbs bija izaicinājums. Viņš man izvēlējās trīs kreklus…un viss. Es viņam izskaidroju, ka mammīte nedrīkst iet ārā no mājas bez biksēm un teicu, lai viņš vienu kreklu nomaina pret biksēm.”

14

“Viņš tāpat no mana skapja izvilka divas kurpes – nedomāju, ka viņš pamanīja, ka šīs kurpes ir atšķirīgas.”

Piektā diena

15

“Kreklu viņš izvēlējās, jo uz tā bija bultas, un viņam ļoti patīk bultas. Rokvels centās sameklēt arī bikses, uz kurām ir bultas, tomēr nācās palikt pie vienkāršiem džinsiem.”

16

“Tāpat viņš izvilka divus zābakus – vienu gumijas un vienu parastu, brūnu zābaku un jautāja: “Vai tie būs pietiekami līdzīgi?”.”

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment