“Mamma nomira ātri, piedod, ka viņu nenosargāju”; sēru vēstule no Mariupoles

Parādās arvien vairāk pierādījumu par šausminošo situāciju Ukrainas pilsētā Mariupolē. Lūk, viens no tiem: tēvs dēlam atstājis vēstuli, kurā atvainojies par to, ka nespēja izglābt māti, kā arī uzzīmējis viņas apbedīšanas vietu pie mājas, kurā viņi dzīvoja.

Internetā publicēta vēstule, kas bija jānodod vīrietim vārdā Dima. To nav iespējams izlasīt bez asarām, raksta tautaruna.nra.lv.

Lasi vēl: Ukrainas prezidents Zelenskis ar īpašu vēstījumu uzrunā visas pasaules iedzīvotājus! ”Daži nespēj valdīt pat asaras”

“Dima, mamma nomira 2022. gada 9. martā. Viņa ātri nomira. Tad māja nodega. Dima, piedod, ka neizglābu. Es apglabāju mammu netālu no bērnudārza. Es tevi mīlu,” vēsta vēstule, ko tētis Anatolijs atstājis savam dēlam. Tajā arī aprakstīts, kā atrast mātes apbedīšanas vietu.

Šobrīd nav zināms, vai cilvēks, kurš uzrakstījis šo zīmīti, ir dzīvs un vai tā sasniegusi adresātu.

Nākošajā lapā var apskatīt pašu vēstuli

COMMENTS

  • […] “Mamma nomira ātri, piedod, ka viņu nenosargāju”; sēru vēstule no Mariupoles […]

  • <cite class="fn">pagāns Skolnieciņš</cite>

    Ir Lieldienu laiks. Katoļiem, protestantiem un citiem kristiešiem šogad Lieldienas ir 17. un 18. aprīlī. Bet pareizticīgo baznīcai Lieldienas šogad ir 24., 25. aprīlī. Tomēr gadu no gada Latvijā uzvirmo jautājums. Kad tad patiesībā ir Lieldienas? Kas ir Lieldienas? Šie jautājumi ir mūžseni, pat lielākā daļa kristiešu nemācēs atbildēt uz šiem kutelīgajiem jautājumiem.
    Pie mums – baltu zemēs – kristietību varmācīgi uzspieda Vatikāns un Vatikāna vasaļi. Vēlāk mainoties dažādām varām, baltu zemēs iesoļoja pareizticīgo baznīca (pēc būtības pareizticīgo baznīca ir kārtējais Vatikānā vasalis). Tā arī mūsu senču strādināšana un kalpināšana turpinājās līdz 1861. gadam, kad dzimtbūšana tika atcelta. Mūsdienās pareizticīgo baznīca atrodas Maskavas patriarhāta (Maskavas Kremļa) pakļautībā. Kāda sumpurņa pēc Latvijas Republikā ir vajadzīga pareizticīgo baznīca? Kāda sumpurņa pēc latviešiem vajag šo Kremļa 5. kolonnu? To arī es pats līdz galam nesaprotu. Kad Padomju Krievija okupēja Latvijas Republiku 1940. gada 17. jūnijā dievturība tika uzreiz aizliegta, bet pareizticīgo baznīca no okupācijas praktiski necieta. Dievturība tapa iznīcināta. Mūsu vietējie kristieši un jūdaisti ziņoja par dievturu līderi un Latvju Dievu priesteri Ernestu Brastiņu NKVD darboņiem (čekistiem), rezultātā 1940. gada 6. jūlijā Ernestu Brastiņu arestēja un izveda uz Padomju Krieviju. 1942. gadā Ernestu Brastiņu notiesāja ar nāves spriedumu – nošāva. Pieļauju, ka arī pareizticīgo baznīcas garīdzniecība pielika izpalīdzīgu roku Ernesta Brastiņa nāvē.
    Mūsdienās cilvēks var ticēt jebkam, pat rabīnam Mozum vai rabīnam Jēzum Kristum, vai kristietim Muhamedam. Tomēr mums ir jāapzinās ābramisko reliģiju – jūdaisma, kristietības un islāma – asiņaino vēsturi. Pasaulē eksistē daudzas jo daudzas politeiskās reliģijas. Tad kāpēc sevi aprobežot ar monoteismu?
    Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022.

Leave a Comment