Ukrainas prezidents Zelenskis ar īpašu vēstījumu uzrunā visas pasaules iedzīvotājus! ”Daži nespēj valdīt pat asaras”

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis aicinājis cilvēkus visā pasaulē katru dienu plkst.9 pēc Kijivas laika ar klusuma brīdi pieminēt Krievijas iebrukumā nogalināto cilvēku piemiņu.

Zelenskis ar šādu iniciatīvu nācis klajā, lai pasaule neaizmirstu cenu, kādu Ukraina maksā par mieru Eiropā un varbūt visā pasaulē.
Prezidents aicinājis visus dalīties šajā klusuma brīdī ar ukraiņiem un “atcerēties ukraiņu tautas upurus šajā cīņā starp labo un ļauno”, ziņo nra.lv.

Lasi vēl: Uzmanību, visiem Latvijas suņu īpašniekiem! Iespējams gaidāms jauns aizliegums

“Mēs aicinām ikvienu uzņemties kādu daļiņu no šīm bēdām un atbalstīt mūs mūsu grūtajos brīžos. Jo visas pasaules vienotība un vēlme palīdzēt veicina mūsu uzvaru. Dalieties šajā minūtē ar mums, atbalstiet mūsu valsti, lai mēs varētu vienreiz un uz visiem laikiem pārtraukt šo karu!” teikts Zelenska kancelejas preses dienesta paziņojumā, kuru izplatījusi reklāmas aģentūra “Havas Village Ukraine”.

Turpini lasīt nākošajā lapā

COMMENTS

  • […] Ukrainas prezidents Zelenskis ar īpašu vēstījumu uzrunā visas pasaules iedzīvotājus! ”D… […]

  • <cite class="fn">pagāns Skolnieciņš</cite>

    Šogad Lieldienas ir iekritušas 17. un 18 aprīlī. Lieldienas ir svētīgs laiks, kad pavasara un rītausmas Dieviete Ostara sniedz mums savu svētību, tomēr šogad Lieldienu prieku ir aptumšojis karš Ukrainā. Karš Ukrainā rit teju vai divus mēnešus, kopš Krievijas Federācija 24. februāra rītā iebruka Ukrainas Republikas teritorijā. Tas ir traģiski. Lūgsim Dievieti Oskaru par mieru Ukrainā! Lūgsim Dievieti Ostaru par mieru pasaulē! Lieldienas ir Dievietes Ostaras laiks. Šajā laikā Dievietes Ostaras spēks ir sasniedzis savu pilnību. Un Dievietes Ostaras svētība ir nākusi par pasauli.
    Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022. #StandWithUkraine #KaršUkrainā #24.02.2022.

  • <cite class="fn">pagāns Skolnieciņš</cite>

    Lieldienas ir īstais laiks, lai lūgtu Dievieti Ostaru sniegt mums savu svētību un aizgādību. Pavasara un rītausmas Dieviete Ostara ar prieku uzklausīs mūs un dāvās mums savu labvēlību. Vajag tikai lūgt Dievieti Ostaru savās mājās. Un iedegt svecīti par godu Dievietei Ostarai pie dzīru galda.
    Lūgšana Dievietei Ostarai: «Welcome, welcome, warm fresh earth!
    Today we celebrate rebirth!
    Blowing wind, rising sun,
    Bringing the spring to everyone!
    Rabbits hopping, chicks in the nest,
    Spring is the season we love the best!
    Celebrate the green of the earth with me –
    Happy Ostara, and blessed be!».
    Ar Dievietes Ostaras svētību, pagāns Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #DievieteOstara #pavasaraDieviete #rītausmasDieviete #LieldienuZaķis #LieldienuTrusis #LieldienasOlas #Lieldienas #17.04.2022. #18.04.2022.

Leave a Comment