Ko Kremlis ir teicis par Vladimira Putina Vese***as stāvokli? Daudz kas paliek skaidrāks..

Lai gan tagad par Krievijas prezidenta Vladimira Putina Vese***as stāvokli klīst leģendas, jo nekādu oficiālu informāciju Krievija nesniedz, ne vienmēr bijis tā. Putina prezidentūras sākumā pat tika publicētas intervijas ar Kremļa ārstiem – prezidenta administrācijas Medicīnas centra vadītāju Sergeju Mironovu, vēstīts Doždj materiālā.

“Vladimirs Putins ir vesels, spēcīgs, vārdu sakot, no medicīniskā skatu punkta problēmu nav. As**sspiediena stabilitātes, elektrokardiogrammas rādījumu, funkcionālo slodžu, plaušu kapacitātes mērījumu un dažu citu parametru ziņā Putins ir daudz jaunāks par saviem piecdesmit gadiem,” tā vēl 2002. gadā ziņoja Mironovs, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: “Mamma nomira ātri, piedod, ka viņu nenosargāju”; sēru vēstule no Mariupoles

Arī gadu iepriekš viņš bija teicis, ka Putins ir “naturopātisko ārstēšanas metožu” piekritējs, dodot priekšroku karstām vannām, tējai ar medu, rīvēšanās tehnikām, masāžai un viņam nepatīkot zāles.

Mironovs to pašu atkārtoja 10 gadus vēlāk – intervijā žurnālam Itogi. Putina 20 varas gados šīs identiskās intervijas ar Kremļa ārstu būtībā palikušas vienīgie oficiālie stāsti par prezidenta veselību, tautaruna.nra.lv.

Lasi vēl: Vēl viena sēru vēsts Latvijā: mūžībā devusies izcila profesionāle arhitektūrā

Kremlis nekad nav rādījis nekādus medicīniskos ziņojumus, un Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs žurnālistiem atbildēja, ka saskaņā ar likumu “nav paredzēta obligāta datu izpaušana par prezidenta Vese***as stāvokli”. Ik pa laikam internetā tika apspriestas prezidenta iespējamās Sli**bas, taču šīs baumas nākušas arī no ārvalstu avotiem.

COMMENTS

Leave a Comment