“Man ir sāpīgi”: mediķi lūdz meiteni ar pašām lielākajām lūpām netaisīt jaunu operāciju, bet viņa nepiekrīt

Ar iegūto rezultātu meitene ir pilnībā apmierināta!

22 gadus vecā studente no Bulgārijas Andreā Ivanova ir veikusi vismaz 20 injekcijas lūpām, lai iegūtu lelles Bārbija izskatu. Visu iepriekšējo gadu viņa savā personīgajā blogā rakstīja, cik ļoti vēlas sevi pārveidot. Ar iegūto rezultātu meitene ir pilnībā apmierināta.

“Es mīlu savas lūpas. Tiesa, pirmās divas dienas pēc operācijas man bija ļoti sāpīgi. Bet ārsti saka, ka vēlāk būs vieglāk. Neesmu pārliecināta, ka man ir pašas lielākās lūpas pasaulē, bet, domāju, ka vienas no lielākajām gan”, rakstīja Andreā pie sava jaunākā foto un video.

Lasi arī: “Pat nabagi neko tādu neēd”: Maksims Galkins parādīja, ar ko Alla Pugačova atvaļinājuma laikā baro bērnus

 

Mediķi lūdz meiteni apstāties, bet Ivanova par to negrib neko dzirdēt. Maksimums, kam viņa ir piekritusi – pagaidīt vēl pāris mēnešu, kamēr āda nedaudz atjaunojas.

Ārsti uzskata, ka man ir laiks apstāties, bet es vēlos, lai lūpas būtu vēl lielākas. Mans ārsts ir piekritis veikt vēl injekcijas, bet man nepieciešams pagaidīt vismaz pāris mēnešu līdz nākamajai procedūrai”, sacīja Ivanova.

Atpazīstamā meitene uzskata, ka lielas lūpas viņu padara laimīgu. Viņa dalījās, ka ik dienu saņem komplimentus no vīriešiem. Meitene jūtas skaista un kopta.

 

“Es jūtos ļoti labi ar savām jaunajām lūpām, jo izskatos vēl skaistāka. Es apmeklēju gandrīz visas estētisko procedūru kl**ikas Sofijā. Manās lūpās ir ieliktas gandrīz visu veidu pildvielas. Es nežēloju naudu procedūrām”, atklāti paziņoja Andreā.

Lasi arī: Ideālas? Un tagad paskatieties uz šīm sievietēm bez grima!

Protams, meitenes dzīvē ir arī daudz kritiķu. Pēc viņas teiktā, negatīvos komentārus raksta pārsvarā sievietes. Kādam viņa patīk ar lielām lūpām, kādam ar mazām. Meitene atzīst, ka citu viedoklis viņai nav svarīgs.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

COMMENTS

Leave a Comment