Kāda ir ideālākā valsts jums, ņemot vērā jūsu zodiaka zīmi

Bieži cilvēki jūtas nelaimīgi valstī, kur viņi ir dzimuši un dzīvo. Bet, ja dzimšanas vieta nav izvēlēta, tad dzīvesvietu apzinīgā vecumā var mainīt. Zinātnieki analizēja zodiaka zīmes un norādīja, kuras valstis ir piemērotākas noteiktām zīmēm. Ņemiet vērā un pakojiet somas!

1. Auns
Par Aunu jāzina, ka viņu straujais raksturs un neprognozējamais temperaments, parasti sastopams austrumu valstīs. Arī šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīga komforta sajūta. Šajā ziņā Apvienotie Arābu Emirāti, ar savu eleganci un greznību, Aunam ir ideāla.

Lasīt arī: “Man ir sāpīgi”: mediķi lūdz meiteni ar pašām lielākajām lūpām netaisīt jaunu operāciju, bet viņa nepiekrīt

2. Vērsis
Vērsim raksturīga tieksme pēc greznības, komforta un mājīguma, tāpēc aiz tālām jūrām tos nenosūtīsi. Labāk ir meklēt valsti ar labu klimatu bez pēkšņām temperatūras izmaiņām, kur tiek vērtētas tradīcijas un ģimene. Šajā sakarā Vērsis ir ideāls Anglijai.

 

 

3. Dvīņi
Šī zodiaka zīme ir ideāla dinamiskajām un jaunattīstības valstīm, lielajām pilsētām, kur jūs varat ātri pazust skaļā pūlī. Tādēļ mēs iesakām pievērst uzmanību Amerikai , kurā dažādu kultūru, reliģiju u.c. pārstāvji pilnīgi vienlaikus pastāv.

Lasīt arī: Netīrā patiesība par zodiaka zīmēm!

4. Vēzis
Vēži pēc būtības gravitējas uz austrumiem un tās seno gudrību. Visērtāk viņi jutīsies Indijā, Taizemē vai Vjetnamā . Šajās valstīs jūs varat turpināt savu garīgo ceļojumu un arī izbaudīt pludmali.

5. Lauva
Kaislīgām un temperamentīgām Lauvām, nav piemērotas mierīgas valstis. Viņiem ir jādzīvo, kur kultūra un tradīcijas ir saistītas ar kaislību. Tā kā šie zīmēju pārstāvji ir ļoti spilgtas personības, viņiem valsts ir nepieciešama dominējoša un krāsaina. Pievērsiet uzmanību temperamentīgai Spānijai vai Itālijai ar tās gadsimtiem ilgo vēsturi.

6. Jaunava
Jaunavas, kam ir aizraušanās ar visu seno un cienot kultūras mantojumu un intelektu, ir jādodas uz vietu, kur tiks apmierināta viņu interese par vēsturi. Šajā sakarā Jaunavas ar Grieķijas bagātāko kultūru jutīsies lieliski.

Lasīt arī: Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

7. Svari
Svari ir ļoti iecienījuši ceļot, bet joprojām lielākoties ir lieliski savas valsts patrioti, tāpēc viņi reti mainīs viņu dzīvesvietu. Bet, ja pastāvīgās uzturēšanās plāni ir reāli, valstij jābūt ļoti iedvesmojošām un skaistām, piemēram, mūzikai uz ielas, dejām un upes vīniem. Šādas mūžīgās brīvdienas var atrast ārzemēs Kubā vai Dominikānas Republikā.

8. Skorpions
Skorpionam piemērotas valstīs, kurās dzīvo spēcīgi un lepni cilvēki. Šīm zīmēm būs ērti valstīs, kurās lepnums par savu tautu, vēsturisko pagātni, daudzu cilvēku vēlme upurēt savas dzimtenes labā ir ļoti cienījama. Skorpioni organiski jutīsies Irānā, Azerbaidžānā un citās valstīs, kur ir svarīga personas iekšējā pasaule, nevis tikai ārējās īpašības.

9. Strēlnieks
Šī zīme ir raksturīga dvēseles plašumam, pastāvīgajai sevis meklēšanai un savu robežu paplašināšanai. Vieglākais veids, kā realizēt savu potenciālu, ir justies laimīgam, viņiem būs siltās Dienvidamerikas valstīs.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

10. Mežāzis
Mežāzis nepieder pie tiem, kam patīk ceļot vai radikāli mainīt savu dzīvesveidu, tomēr, ja liktenis liek jums izvēlēties jaunu dzīvesvietu, mēs iesakām pārtraukt savu izvēli Eiropā. Mežāži vēlas dzīvot mazā pilsētai ar skaistu dabu, iedvesmojošu arhitektūru, šaurām ieliņām un mājīgām kafejnīcām, tādēļ, ka ne tik ļoti iedvesmojusi mājīgumu. Šajā sakarā Mežāzis būs piemērots Skandināvijas auksto valstu skaistumam.

11. Ūdensvīrs
Šīs ir sociālas personas, tāpēc viņiem patīk trokšņainas kompānijas, lai gan viņi arī novērtē savu brīvību un personisko telpu. Lai šie divi kardināli atšķirīgi raksturīgie raksturlielumi būtu labi apvienoti, Ūdensvīriem ir vajadzīga valsts, kura ar aukstumu var atvieglot to. Piemēram, Kanāda.

12. Zivis
Zivis pēc būtības ir ļoti mainīgas. Bet kopumā tie ir ļoti dziļi un jutekliski cilvēki, kuri mīl visu, kas jauns, un ar prieku pieņem citu kultūru. Tā kā Zivis ir ļoti trauslas personas, mēs iesakām jums pārcelties “ziemā”. Izvēlieties valstis ar vieglu klimatu, jūru vai okeānu. No vienas puses, šīs zīmes pārstāvjiem ir piemērotas kūrortu valstis, bet tajā pašā laikā tie var būt ērti noslēpumainā Tibetā.

 

Avots: herbeauty.co

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment