Mēness fāžu skaistuma Horo***ps nedēļai (01.06-07.06) – kas kurā dienā jādara

1. jūnijs, pirmdiena – 14. Mēness diena. Augošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Nelabvēlīgā Saturna ietekme liks atteikties no sarežģītām kosmētiskām procedūrām. Vajadzētu dot priekšroku kopšanai mājas apstākļos: uztaisiet barojošo masku sejai, masāžu savai galbai, izmantojiet maskas matiem uz kokosriekstu eļļas bāzes. 

2. jūnijs, otrdiena – 15. Mēness diena. Pilnmēness. Mēness Strēlnieka zvaigznājā. Enerģiski jaudīgā diena prasīs no jums maksimālu vitamīnu koncentrāciju un visu spēku un enerģiju mobilizāciju, tādēļ šodien jums būs jāmācās kā pareizi var maksimāli atslābināties. Vislabāk dienu pavadīt klusumā vai vismaz ierobežot sarunas. Atlieciet frizētavas, kosmetologa un stomatologa apmeklējumus. Vakarā veiciet relaksācijas un meditācijas seansu. 

3. jūnijs, trešdiena – 16. Mēness diena. Dilstošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā. Turpinām cīnīties ar lieko svaru un celulītu. Rediģējiet savu uztura piramīdu – iekļaujiet vairāk svaigo zaļumu, dārzeņu, augļu un ogu. Pusdienās obligāti iekļaujiet salāta lapas un svaigos dārzeņus ar augu eļļu. 

4. jūnijs, ceturdiena – 17. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža zvaigznājā. Veiksmīga diena, lai ārstētu ādas problemātiskās zonas. Lai no šīs problēmas izvairītos – balansējiet savu uzturu.

5. jūnijs, piektdiena – 18. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža zvaigznājā. Svarīgus darbus uz šodienu ieplānot nevajadzētu. Nekādas plastiskās operācijas, nedrīkst taisīt tetovējumus un izdurt ausīs caurumus. Var atbrīvoties no nepatīkamiem matiem, neizmantojot kosmetologa pakalpojumus. Veiksmīga diena manikīram un pedikīram. 

6. jūnijs, sestdiena – 19. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā. Jebkuras ūdens procedūras šodien būs visai noderīgas. Ja nav iespējas pasauļoties saulītē, aizejiet uz solāriju. Iedegums šodien būs ideāls, taču neaizmirstiet par pret apdegumu krēmu. 

7. jūnijs, svētdiena – 20. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zīmē. Diena ideāli piestāv jebkurām ūdens procedūrām. Aizejiet uz saunu, pirti,  baseinu,  taču ja jūs atpūšaties jūrā – nepalaidiet garām šo dienu un obligāti izplānojiet to pēc savas vēlmes. Pievērsiet uzmanību mugurkaula un muguras Vese***ai. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment