Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (16.03-22.03)

16. marts, pirmdiena – 26. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža un Ūdensvīra zvaigznājā. Pirmā dienas puse būs labvēlīga roku un nagu kopšanai. Manikīra un pedikīra procedūras, tāpat arī stiprinošās nagu vanniņas būs ļoti veiksmīgas šajā periodā. Otrā dienas pusē var apmeklēt solāriju, kosmetoloģiskās procedūras figūras modelēšanai, atjaunojošo pīlingu un masku lietošanai. Lai nostiprinātu sirds-asinsvadu sistēmu un mugurkaulu var apmeklēt baseinu un fitnesa nodarbības. 

17. marts, otrdiena – 27. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā. Ideāls periods jebkurām ūdens procedūrām. Izvēlēties pēc savas gaumes: vai nu apmeklēt saunu, vai arī izpeldēties baseinā vai arī mājās ieiet kontrasta dušā. Saule kļūst arvien aktīvāka tagad, tādēļ šajā periodā ir nepieciešams pabeigt balināšanas procedūras ādai. Neaizmirstiet par kardio treniņiem. 

18. martā, trešdiena – 28. Mēness diena.  Dilstošs Mēness Ūdensvīra un Zivju zvaigznājā. Šajā periodā ir ieteicams atcelt visas sarežģītās kosmētiskās procedūras un pedikīru. Tuvojošais saules aptumsums var negatīvi iespaidoties uz beigu rezultātiem. Pēc šī paša iemesla ir nepieciešams atvieglot fiziskās slodzes un fitnesa treniņus. 

19. marts, ceturdiena – 29. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā. Sasprindzinājums šai dienai atspoguļosies uz jebkurām skaistumkopšanas procedūrām, tādēļ, ja ir iespējams, atsakieties no frizētavas apmeklējuma un skaistumkopšanas salona. Ieejat atslābinošā vannā, veiciet relaksācijas seansu un meditāciju, uztaisiet paši sev masāžu. Kritiski sekojiet līdz produktu izvēlei, sevišķi skatieties uz derīguma termiņiem – šodien ir ļoti liels risks saindēties. 

20. marts, piektdiena – 30. un 1. Mēness dienas. Jauns Mēness. Mēness Zivju un Auna zvaigznājā. Saules aptumsums. Šajā dienā nevajadzētu sākt neko jaunu, pabeidziet iesāktos projektus, bet vislabāk atlieciet darbus vairāk labvēlīgākam periodam un pavadiet šo dienu mierīgi. Var ieplānot kaut ko uz nākamo Mēness periodu, izvēloties vispārīgās skaistumkopšanas procedūras un saliekot tās uz vairāk labvēlīgākām dienām. Pēc saulrieta var uztaisīt manikīru. 

21. marts – 2. Mēness diena. Augošs Mēness Auna zvaigznājā. Šodien atsakieties no jebkādām sarežģītām kosmētiskām operācijām, kā arī no sarežģītām kosmetoloģiskām procedūrām. Ieteicams paveikt ikdienišķo ierasto ādas kopšanu mājas apstākļos, nevajadzētu eksperimentēt ar skaistumkopšanas jaunumiem. Atlieciet tetovējumu salonu un stomatologu apmeklējumus. No šīs dienas var atgriezties pie aktīviem fitnesa treniņiem, nekādā gadījumā šodien neslinkojat. 

22. marts, svētdiena – 3. Mēness diena. Augošs Mēness Auna un Vērša zvaigznājā. Īpaši noderīgas šajā periodā būs barojošās maskas. Diena ir veiksmīga iepirkšanām, taču tikai dienas otrajā pusē. Apavi un apģērbs, kas tiks nopirkti šodien – tos varēs lietot ilgāk. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment