Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (23.02-01.03)

23. februāris, pirmdiena – 6. Mēness diena. Augošs Mēness Vērša zvaigznājā. Šodien ieplānot – apmeklēt frizētavu. Veiksmīgi būs matu griezumi un veiksmīga būs matu nokrāsošana. Šajā dienā nav ieteicams tikai operacionālās iejaukšanās sejas un kakla rajonos, citas kosmētiskās vai kosmetoloģiskās procedūras norisināsies veiksmīgi. 

24. februāris, otrdiena – 7. mēness dienas. Augošs Mēness Vērša zvaigznājā. Šajā dienā Mēness atrodas bez kursa, tādēļ sarežģītas kosmētiskās procedūras ieplānot nevajadzētu. Ieteicams nodarboties ar skaistuma procedūrām mājas apstākļos. Maksimāli veselīgas šodien būs mājās veidotas barojošās un tonizējošās maskas sejas ādai un ķermenim. Fitnesa treniņa programmā šodien nevajadzētu iekļaut vēdera muskuļu un sēžamvietas vingrinājumus.

25. februāris – 8. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Mēness fāžu maiņas periodā ir ieteicams atcelt visas sarežģītās kosmētiskās procedūras un ieplānot atslābinošās procedūras, kā, piemēram, baseina, saunas vai pirts apmeklēšana. Dienas nogalē veiciet jogas vai meditācijas seansu. 

26. februāris, ceturdiena – 9. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Šodien maksimāli veselīgas procedūras būs – masāža un kontrasta duša ķermeņa ādai. Ikdienišķai roku kopšanai šodien var klāt veikt pirkstu nostiprināšanas vanniņas, taču manikīrs šodien nelabvēlīgs. 

27. februāris, piektdiena – 10 Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu un Vēža zvaigznājā. Saglabājās bīstama Mēness cikla ietekme jebkurām sarežģītām kosmētiskām procedūrām. Aktuālas šodien būs atslābinošās procedūrās, kā, piemēram, masāža un relaksācijas seanss. Ja laika apstākļi ļauj, tad saplānojiet nelielu pārgājienu vakaram, labi, ja tam izvēlēsities vietu, kas būs netālu no skuju koka meža. Ja blakus nav meža, aizejiet uz parku, pastaigājieties pa piekrasti. 

28. februāris, sestdiena – 11. Mēness diena. Augošs Mēness vēža zīmē. Rīta stundām kosmētiskās procedūras nepiestāvēs. Pagaidiet pusdienlaiku un dodieties uz salonu. Šodien var atbrīvoties no nelabvēlīgiem matiem, taču matu griezums šai dienā nebūs veiksmīgs. Fitness programmā obligāti iekļaujiet mugurkaula un staipīšanās vingrinājumus. 

1. marts, svētdiena – 12. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zīmē. Pamodināt ādu no rīta palīdzēs mazgāšanās ar attīrītu vai minerālo ūdeni ar ledus gabaliņiem. Sejas ādu lutinās barojošās maskas. Taču tiem, kas apmeklē solārijus, šodien vajadzētu paņemt pārtraukumu – šī diena nepiestāv priekš iedegumiem. Tāpat šodien nevajadzētu lietot karstas matu kopšanas ierīces – tās tikai sabojās matu stāvokli, un frizūras, kas ar to palīdzību nenoturēsies ilgi. 

 

Avots: passion.ru 

 

Leave a Comment