Merkurs retrogrādā periodā – ko var un nevar darīt, un kas ir aizliegts

Kad un cik ilgi 2024. gadā būs retrogrāds Merkurs?

2024. gadā būs trīs retrogrādā Merkurija periodi:

Auna zīmē: no 01.04.2024. līdz 25.04.2024. Šis periods ir saistīts ar palielinātu ātrumu un impulsivitāti, kas var apgrūtināt kompromisu panākšanu un interešu saskaņošanu.

Lauvas un Jaunavas zīmēs: no 05.08.2024. līdz 28.08.2024. Šajā laikā ir svarīgi parādīt apdomīgu spriestspēju un pievērst uzmanību detaļām, lai izvairītos no konfliktiem un pārpratumiem.

Strēlnieka zīmē: no 26.11.2024. līdz 05.12.2024. Šajā periodā var rasties vēlme pēc garīgas attīstības, taču ir iespējams arī justies nesaprasts un izkliedēts.

Aizliegumi: no kā vajadzētu izvairīties retrogrādā Merkura laikā?

Retrogrādais Merkurs 2024. gadā

Šajā periodā ieteicams atturēties no jaunu projektu uzsākšanas, svarīgu dokumentu noformēšanas un biznesa sarunu veikšanas. Tāpat vajadzētu izvairīties no nozīmīgu darījumu veikšanas vai remontdarbu uzsākšanas. Īpaši svarīgi ir būt modriem un nepadoties impulsīviem lēmumiem.

Ko var darīt retrogrādā Merkura laikā?

Eksperti iesaka izmantot šo periodu, lai pabeigtu nepabeigtos darbus un meklētu pazaudētās lietas. Tāpat jāpievērš uzmanība saziņas pabeigšanai ar nepatīkamiem cilvēkiem un iespējamo konfliktu atrisināšanai.

Retrogrādais Merkurijs ir izaicinājumu, bet arī iespēju laiks. Galvenais ir atcerēties savu modrību un elastību, lai veiksmīgi pārvarētu visas šī perioda grūtības.

Leave a Comment