Mīlestība ar uguns zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

4. Dominēšana. Kaislīgs temperaments dažkārt noved pie despotisma. Pilnīga kontrole var būt satraucoša, taču jums nevajadzētu apvainoties un neko slēpt no ugunīgajām zīmēm. Jūs varat pilnībā paļauties uz viņiem un uzticēt viņiem savu likteni. Būt līderim un dominējošajam ir viņu dzīves jēga.

5. Pilna atgriešana. Uguns pārstāvji ir ļoti sirsnīgi un atvērti cilvēki, kuri sagaida tieši tādu pašu attieksmi pret sevi. Ir svarīgi būt gatavam pastāvīgi interesēties par viņu dzīvi un rūpēties par viņiem, jo ​​pretī jūs varat iegūt daudz vairāk.

5 iemesli, lai neiemīlētos ugunīgās zvaigžņu zīmju pārstāvjos

1. Spontanitāte. Ja meklē klusas un mierīgas attiecības, tad pat nedomā par attiecībām ar Aunu, Lauvu un Strēlnieku. Acīmredzot tas viņus netraucē. Viņi ir pieraduši pie impulsīviem lēmumiem un pastāvīgām pārmaiņām. Viņi mīl un meklē piedzīvojumus, pastāvīgi piesakot karu rutīnai.

2. Tiešums. Sirsnības otrā puse ir tiešums. Ja kaut kas viņiem neder, viņi tūlīt par to pateiks. Papildus tam, ka ar savu tiešumu nodara pāri saviem mīļajiem, viņi bieži uzbrūk arī svešiniekiem, novedot situāciju līdz absurdam vai skandālam. Turklāt viņi neredz aiz sevis vainu, jo uzskata, ka, gluži pretēji, viņi atvēra visiem acis, par ko viņiem ir jāpateicas vai vismaz jāpārtrauc viņu dramatizācija.

Lasi arī: Mīlestība ar Zemes zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

Lasi arī: Mīlestība ar gaisa zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: 5 plusi un mīnusi

3. Nojauta. Uguns zīmes redz cilvēkus cauri. Viņus nevar maldināt. Ir ļoti grūti noslēpt dažus noslēpumus no viņiem, ir pilnīgi neiespējami tos turēt. Un, ja pievienojat tam ātru temperamentu, labāk to nemaz neriskēt.

4. Aizkaitināmība. Uguns zīmju optimisma tumšā puse ir viņu īstermiņa un agresīvā izturēšanās. Viņu partneriem ieteicams nekad nesākt strīdu pirmajiem, jo ​​tas var viegli novest pie konflikta vai attiecību pārrāvuma. Auns, Lauva un Strēlnieks var sākt skandālu no nulles, un šīs Zīmes neprot sekot vārdiem, kas viņus var ļoti sāpināt.

5. Mīlestība pret sevi. Lielākā daļa Uguns pārstāvju ir ļoti savtīgi un narcistiski cilvēki. Pirmkārt, viņi rūpējas par sevi un savām vajadzībām, un tikai pēc tam pievērš uzmanību saviem mīļajiem. Viņi uzskata, ka visa pasaule griežas tikai ap viņiem. To veicina tas, ka blakus šiem dzīvespriecīgajiem un dāsnajiem cilvēkiem nemitīgi griežas glaimotāji un skaudīgie , kuri izmanto savas vājības savā labā.

Mīlestība ar ugunszīmēm ir noslēpumu kaste: jūs nekad nezināt, kas ir iekšā. Visticamāk, būs trakākās emocijas, sākot no kaislības un bijības līdz aizkaitināmībai un nicinājumam, ja izvēlētais neattaisnos uz sevi liktās cerības. Viņus ir grūti iemīlēt, taču zvaigžņu saderība pateiks, kā atrast kompromisa risinājumus un izlīdzināt visus asos stūrus. Mīlēt vienam otru.

Leave a Comment