Milleniāļi un Z paaudze negrib strādāt, vēl jo mazāk strādāt kā vecāki. Darba devēji ceļ trauksmi!

Jaunieši dod priekšroku ceļošanai un jaunu prasmju apguvei

Bet kam patiešām nepatīk strādāt darba dēļ, tā ir “Y paaudze” . Viņus sauc arī par “milleniāļiem”. Viņiem svarīgākais dzīvē ir brīvība un iespēja apvienot darbu un vaļaspriekus. Milleniāļi pastāvīgi meklē sevi un savu vietu šajā pasaulē. Viņi bieži maina savu darbības jomu un darba virzienu. Viņiem ir svarīgi sajust savu nozīmi globālā nozīmē. Spēlētāji nepiekrīt būt tikai zobrats kopējā sistēmā, viņi ir unikāli un vienreizēji. Milleniāļi nav tikai tehnoloģiskās pasaules attīstības liecinieki, viņi ir tās dalībnieki. Viņi bija pirmie, kas izmantoja sociālos tīklus un internetu. Pand***jas laikā viņi ātrāk nekā vecāki biedri pielāgojās attālinātam darbam. Viņiem darba grafiks no pulksten 8 līdz 17 un divas brīvas dienas ir nepieņemami. Tie prasa radošu pieeju darbam un vairāk iespēju pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Lasi vēl: Ja Tu esi viens no šīm zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad Tev ir iespēja kļūt bagātam 2024. gada maijā!

Paaudzes, kas maina pasauli un savu vidi

Milleniāļi tiek aizstāti ar jauno paaudzi Z. Visi bērni, kas dzimuši pēc 2010. gada, pieder šai paaudzei. Šī ir paaudze, kas ir pilnībā atkarīga no interneta un tehnoloģijām. Viņiem ir daudz vieglāk sazināties tiešsaistē, viņiem patīk ceļot un būt brīviem no grafikiem. Savu dzīvi viņi plāno dzīvot gaiši un nedomā to pavadīt smacīgos birojos un rūpnīcās. Viņu dzīve ir pastāvīga informācijas un radošo ideju plūsma. Šodien tieši šie 20 gadus vecie zēni un meitenes uzsāk startupus un jaunas programmas. Tie ir strādājošie jaunieši. Viņi cenšas atvieglot dzīvi. Viedtālruņa ekrānā viņiem ir atvērta visa pasaule, un viņi prasmīgi izmanto visu informāciju. Viņiem darbam ir jābūt patīkamam, pretējā gadījumā viņi pie tā nepaliks ilgāk par vienu dienu.

Daudzi skeptiķi un vecās formācijas cilvēki apgalvo, ka paaudžu teorijai nav praktiskas vērtības. Bet, ja paskatās uz dažāda vecuma cilvēkiem un to, kā viņi tuvojas savai dzīvei un problēmu risināšanai, teorijas nozīme kļūst acīmredzama. Ko jūs domājat par paaudžu teoriju? Vai jūs ticat, ka jaunā paaudze var mainīt pasauli, vai arī uzskatāt viņus par neapdomīgiem izšķērdētājiem? Rakstiet savu viedokli par šo jautājumu komentāros.

Leave a Comment