Ministre tiksies ar HIV un C hepatīta pacientu biedrību pārstāvjiem

Pirmdien, 17.septembrī, plkst.12:00 Vese***as ministre Anda Čakša tiksies ar biedrību “Apvienība HIV.lv”, Baltijas HIV asociācijas, atbalsta grupas inficētajiem ar HIV un AIDS slimniekiem “AGIHAS”, atbalsta centra “Dia+Logs” un C hepatīta pacientu apvienības pārstāvjiem, lai pārrunātu jautājumus par Vese***as aprūpes pakalpojumu pieejamību, par diagnostikas un ārstēšanas iespējām.

Šogad piešķirts papildus finansējums Vese***as nozarei, kā rezultātā uzsākta HIV pacientu ārstēšana agrīnākā Sli**bas stadijā, paplašināta C hepatīta ārstēšanas pieejamība, tādējādi uzlabojot pacientu stāvokli. Tikšanās mērķis ir uzklausīt biedrību pārstāvju vērtējumu par izmaiņām nozarē kopš saņemtā finansējuma palielinājuma, kā tas ir ļāvis risināt daļu no visaktuālākajām problēmām, kā arī uzklausīt biedrību pārstāvju redzējumu Vese***as aprūpes uzlabošanai nākotnē.

Mediju uzmanībai!

Interesējošos jautājumus mediju pārstāvjiem būs iespējams uzdot pēc pasākuma norises. Tikšanās notiks Vese***as ministrijā (Brīvības iela 72). Caurlaides pieteikšanai lūdzam zvanīt uz tālruņa nr. 67876106 līdz 17.septembra plkst.10:30.

Leave a Comment