Modinātāja horoskops. Kā rītu sāk katras zodiaka zīmes pārstāvis?

Auns
ES IENĪSTU VISU. ES IENĪSTU TEVI. ES IENĪSTU TAVU ĢIMENI. ES IENĪSTU TAVU KAĶI. UN TAVU STULBO SLIEKSNI. JĀĀ, TIEŠI TĀ ES DOMĀJU.

Vērsis
Nelāgā garastāvoklī. Bet tikai tik ilgi, kamēr sašķūrē visu ledusskapja saturu sev mutē.

Dvīņi
Lec laukā no gultas un sāk lēkšot apkārt, it kā būtu jau iztempuši sešas bundžiņas enerģijas dzēriena.

Vēzis
Hahahaha! Kas ir modinātājs?!

Lauva
Pamostas. Pablenž modinātājā. Pieceļas. Pablenž uz drēbju skapi. Pablenž uz dzīvi. Iedunkā pirmo satikto cilvēku. Lai aprunātos.

Jaunava
Nejauši noguļ modinātāja zvanu. Izmisīgā steigā pošas un traucas ārā no mājas, jo jau 10 minūtes kavē. Vajadzīgajā vietā ierodas tikai 20 minūtes agrāk.

Svari
Pamostas. Momentā pārbauda visus sociālo mediju profilus. No sirds sabēdājas, jo neviens neko nav tajos ierakstījis trijos no rīta.

Skorpions
Izvelk no spilvena apakšas portatīvo raķešu iekārtu un trāpa precīzi pa kaitinošo ierīci, kas sākusi zvanīt. Apgriežas uz otriem sāniem.

Strēlnieks
Sāk skanēt modinātāja signāls, bet Strēlnieks nodomā: “Varēja būt arī ļaunāk.” Modinātājs sāk atskaņot dziesmu, kas Strēlniekam neiet pie sirds: “Es ienīstu visu pasauli.”

Mežāzis
Mežāzim modinātāju nevajag. Viņš ir robots, kas katru rītu pamostas vienā un tai pašā laikā.

Ūdensvīrs
Pamostas no patiesi laba (un dīvaina) sapņa. “Kas ir dzīve? Vai šī ir realitāte? Kā es to varu zināt? Kāpēc kvadrātsakne no 98,723? Kāpēc man pēkšņi gribas kādam iesist? Ā, joprojām skan modinātāja signāls.” Nopūta.

Zivis
VELNS!

Avots: 

ala11

Leave a Comment