Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Lauva

Temperamentīgie vīrieši Lauvas ir pieraduši uzņemties vadību un būt visu redzeslokā. Tomēr tas neliedz viņiem meklēt vienīgo un perfekto sievieti, kas tos pavada visur. Lauvas nemeklē intrigu pa malām, ja viņi ir izdarījuši savu izvēli. Viņi dievinās savu izredzēto, ja viņa atbildīs viņu prasībām.

Spilgtas un emocionālas attiecības sākas ar iekarošanu, un tad Lauvas pārvēršas par medniekiem. Šādos brīžos ir svarīgi, lai sievietes iesaistītos spēlē un nekavējoties nepieņemtu aplidošanu, ļaujot pacīnīties par savas izvēlētās sirdi. Šīs zīmes cilvēka vadība ir neapstrīdama, un ja sieviete, kas piekritusi kāzām, necenšas uzņemties ģimenes galvas vietu, pāris dzīvos laimīgu dzīvi bez nodevības un krāpšanas.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Jaunava

Praktiskie vīrieši, kas dzimuši zem šīs Zodiaka zīmes, var šķist pārāk slēgti un bezemocionāli, taču šāda uzvedība ir raksturīga vientuļniekiem. Attiecībās ar mīļoto, Jaunavas kā parasti rāda visu jūtu spektru. 

Jaunavas tiek uzskatītas par ļoti greizsirdīgu. Viņi ir ļoti rūpīgi un maigi, bet spēj radīt skandālu pat tāpēc, ka laulātās siltais skatiens pavēršas pret svešu vīrieti. Ir svarīgi, neradīt Jaunavām iemeslu greizsirdībai, un tad ar viņiem būs iespējams izveidot harmonisku un  spēcīgu ģimeni.

Svari

Svari ieņem pirmo vietu reitingā monogāmi vīrieši. Viņi spēj dzīvot visu savu dzīvi ar izvēlēto, izvairoties no domām par intrigām malā. Svariem ir ārkārtīgi atbildīga pieeja nākotnes laulātā izvēlei. Daudzus gadus viņi var nosvērt priekšrocības un trūkumus meitenei, kas viņiem patīk, un tad viņai izteikt laulības priekšlikumu.

Svariem ir svarīga mīlestība un aprūpe, tāpēc tiem, kas vēlas stabilas attiecības, jums ir jāpaslavina savs vīrietis biežāk. Ja viņš jutīsies ērti, viņš ar piedāvājumu nevilcināsies.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment