Motivējoši citāti: teicieni labākai dienai, kas liks aizdomāties!

Motivējoši citāti

Motivējoši citāti ir kas tāds, kas mums dod spēku! Vispatīkamāk ir klausīties tajā, kas ir skaisti pateikts – un tam ļoti labi noder teicieni un skaisti pateikti teikumi.

Mēs lasām citātus, kad jūtamies iemīlējušies, lasām, kad jūtamies tā, it kā mums būtu atņemts viss pasaules prieks. Jāatzīst, ka kaut kādā ziņā gudras domas palīdz saņemties un saprast, ka tu pasaulē neesi viens.

Tieši tādēļ mēs šodienai piedāvājam 2 citātu grupas: sākumā slavenu ļaužu / dažādu profesiju paŗstāvju citātus, kas spēcīgi raksturo arī viņus! Un tad aktiera Toma Henksa izteiktos citātus no filmām, kas liks aizdomāties!

Lasi vēl: Viss nav tik slikti, kā tu domā – šie citāti palīdzēs atjaunot gaišāku skatījumu uz dzīvi

 

Motivējoši citāti

1

Dorotija Seijersa, britu rakstniece: “Nezinu, vai mūs var glābt intelekts, bet to gan zinu, ka mani nekas cits neglābs.”

Pērla Baka, rakstniece: “Mīlu savu tautu, mīlu savu ģimeni, savus bērnus… Bet dziļi manī ir vieta, kur dzīvoju viena pati un atjaunoju avotus, kas nekad neizsīkst.”

 

Džordžs Bernards Šovs, rakstnieks: “Dzīves jēga nav atrast sevi, dzīve nozīmē radīt sevi.”

 

Marks Tvens, rakstnieks: “Kad šaubies, saki patiesību.”

 

Volfgangs Amadejs Mocarts, komponists: “Daiļrunība ir ļoti liela māksla, bet tikpat diža prasme ir zināt īsto brīdi, kad apklust.”

 

Alberts Einšteins, fiziķis: “Esmu pietiekami mākslinieks, lai brīvi lietotu savu iztēli. Iztēle ir svarīgāka nekā zināšanas. Zināšanas ir ierobežotas. Iztēle aptver pasauli.”

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment