Pārtika būtiski ietekmē mūsu veselību, tāpēc ir jāpievērš pastiprināta uzmanība, ko satur pārtikas produkti, kurus mēs lietojam savā ikdienas uzturā.
Tas, ko Tu ēd, visticamāk ir garšīgs, bet vai Tu esi kādreiz papētījis dziļāk, kas tad rada šo garšu un vai tas Tev nav kaitīgi? Mūsdienās pārtikai, kas varētu šķist veselīga pievieno lielu daudzumu dažādu ķīmisku vielu, kuras kaitē mūsu organismam. Kuras tās ir?
Lai uzzinātu, kuras vielas kaitē Tavam ķermenim, šķir nākamo lapu!
Kam tas viss ir izdevīgi? Protams, ka farmācijas kompānijām, kurām tad ir noiets daudzām, dārgām zālēm, no kurām rodas atkal dažādas citas slimības un atkal jāpērk citas zāles un tā pa ķēdītei… :@ :@ :@
Kad un kas vienreiz aizliegs RAŽOTĀJIEM pievienot visus tos sūdus?????????
ko tad lai ed,ja visu ko razo ir ar sim kimikalijam piedirsts