Negaidīti, bet fakts – lūk, kā trīs tasītes kafijas dienā ir spējīgas ietekmēt Tavu organismu!

Šis dzēriens samazina enzīmu līmeni aknās un palēnina aknu audu noārdīšanos. Kafiju dzert ir ieteicams arī tiem, kuri slimo ar C hepatītu. Tas attiecas ne tikai uz parasto kafiju, bet arī tādu, kas nesatur kofeīnu. Vienīgais produkts, ko tiešām nevajadzētu lietot – šķīstošā kafija, jo tā nedod pilnīgi nekādu labumu!

1 (1)

Ir veikts pētījums, kā rezultāti liecina, ka kafija palēnina vēža šūnu augšanu un samazina aknu cirozes progresēšanas ātrumu, ko izraisa C hepatīts.

Tiem, kuri pietiekamā daudzumā patērēja kafiju, tika konstatēts arī daudz zemāks insulīna līmenis. Eksperiments ilga gandrīz 4 gadus, kura laikā zinātnieki pārliecinājās par kafijas lietošanas nenoliedzamajiem ieguvumiem.

Kafija ir pārsteidzošs produkts. Tas ir vērtīgs ne tikai aknām. Kafija satur ļoti lielu daudzumu antioksidantu, kā arī tai piemīt pretiekaisuma iedarbība un tā kavē infekciju attīstību.

Kafija pazemina cukura līmeni asinīs, tāpēc cilvēki, kuri regulāri dzer kafiju, samazina 2. tipa diabēta risku. Protams, nav ieteicams kafiju kombinēt ar taukainiem un saldiem produktiem , jo tas izraisa gluži pretēju reakciju – cukura līmeņa kāpumu asinīs. Vislabāk ir dzert kafiju ar pienu, kombinējot to ar vieglām uzkodām – piemēram, riekstiem un žāvētiem augļiem.

Izdzerot 3 tasītes kafijas dienā, Jūs investējat laimīgās vecumdienās, jo kafija par 65% kavē Alcheimera Sli**bas attīstību, tāpēc Tavas smadzenes darbosies labi pat vecumdienās!

Tēju vai kafiju?! Ko Tu šodien izvēlēsies?! Pastāsti par šo rakstu arī saviem draugiem!

Leave a Comment