Nelaime notikusi Rīgā; ”Skatos, ka cilvēks guļ zemē, dreb. Visi panikā. Centos viņam palīdzēt, kā nu varēju”

Šodien, 16. decembrī, Dārzciemā zem milzu kravas auto riteņiem pakļuva kāds jauneklis. Vīrietim bija nepieciešama tūlītēja mediķu palīdzība, un ārsti ieradās laikus, lai atvieglotu upura ciešanas, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Ap plkst. 15.30 pēcpusdienā galvaspilsētā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā tika ievainots kāds jauns puisis. Viņš, Dārzciema un Pildas ielas krustojumā, pakļuvis zem vairākus desmitus tonnu smaga kravas auto riteņiem.

Pēc pavisam neilga laika cietušais, kurš atradās pie samaņas, nonāca mediķu rokās. Kravas auto šoferis atturas no komentāriem par sadursmi un tās iemesliem, taču sarunai ar “Degpunktā” piekrita vairāki aculiecinieki, kuri bija kopā ar notriekto līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) atbraukšanas brīdim, raksta skaties.lv

Lasi vēl: Sieviešu vārdu īpašnieces, kuras ir apveltītas ar maģiskām spējām

“Es braucu pāri krustojumam ar velosipēdu un skatos, ka cilvēks guļ zemē, dreb. Visi panikā. Centos viņam palīdzēt, kā nu varēju. [Kas viņam bija noticis? Kaut kas ar kāju? – red.] Jā, diemžēl kāju, pārplēsa ādu. Jācer, ka ar viņu viss būs kārtībā,” stāsta aculiecinieks Marks.

Cietušai neesot varējis pastāstīt, kas ar viņu noticis, jo atradies šoka stāvoklī.

Kāds aculiecinieks komentē notikušo – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment