Nepiepildītas vēlēšanās – kilogramu nogulsnes! Kā saņemties atbrīvoties no liekā svara?

Reizēm, kad cilvēkam tiek paziņots par svara samazināšanas programmām, iestājas panika. It kā jau nekas slikts netiek sagaidīts, nav nekādu draudu, taču zemapziņa ļoti tieši pilda savus pienākumus, tajā skaitā iekļaujot arī spēcīgu organisma pretošanos.

Atceros gadījumu, kad cilvēki pēkšņi pazuda, lai gan vairākus mēnešus iepriekš nemitīgi tramdīja ar vēlmi uzsākt jaunu treniņu un tievēšanas programmu. Protams, visi ir cilvēki un viss ir saprotams. Ir ļoti grūti noteikt savas zemapziņas patiesās ieceres. Kad nav nepieciešams sev pretoties, viss notiek savu gaitu un, agri vai vēlu, ikdienā iezogas slinkums.

Kā lai atrod stimulu un vēlmi celties, iet un darīt? Kā lai iedarbina savu prātu un zemapziņu, ka izmaiņas ir labas un pat vēlamas?

Jums ir jāspēj saprast, ko vēlaties sasniegt. Ir divi veidi “no kā jūs vēlaties izbēgt” un “ko jūs vēlaties sasniegt”.

Ja saprotat, ka jūsu dzīvesveids iekļauj sevī nemitīgas ārsta vizītes, ārkārtīgi daudz zāļu, kas nodrošina pilnvērtīgu organisma funkcionēšanu, kā arī nepārtrauktas Vese***as problēmas, tad jūsu tievēšanas veids būs saistīts ar to, “no kā jūs vēlaties izbēgt”. Šajā gadījumā tā var būt vēlme izbēgt jo lielajiem naudas tēriņiem par ārstu vizītēm un medikamentiem vai arī vēlme izbēgt no pāragras Nā*es.

Ja saprotat, ka jums ir iemesls, kādēļ to darīt, vēlmes realizēt ir daudz vieglāk. Pat tad, ja mērķis ir iekarot kāda vīrieša sirdi, tas tik un tā ir tas, “ko jūs vēlaties sasniegt”. Varbūt šī mērķa sasniegšanai nepieciešams nomest svaru vai izdarīt jebko citu sevis uzlabošanai. Lai vai kā, ja atrodat motivāciju un zināt, ko vēlaties sasniegt, realizēt ieceres ir daudz vieglāk.

Lasi vēl: 4 iedvesmojošas plus izmēra sportistes, kas pierāda, ka liekais svars nav šķērslis!

Jūsu vēlmes ir tieši proporcionālas jūsu svaram

Ja jums ir problēmas ar lieko svaru, uzdodiet sev šādu jautājumu: “Ko es atlieku uz vēlāku laiku?”

Ir pieņemts uzskatīt, ka nepiepildītas vēlmes mēdz nogulsnēties organismā kā liekie kilogrami. Katra nepiepildītā vēlme un nerealizētais sapnis noslāņojas jūsu organismā kā liekie kilogrami. Iedomājieties, ka jūsu organisms ir noliktava, kura pilna ar plauktiņiem, kuros atrodas nepiepildītās vēlmes. Kādam tas būs mazs un mājīgs pieliekamais, bet kādam milzīga saldētava pilna ar noliktavas plauktiem. Katrs nerealizētais sapnis liek jums pieņemties svarā, jo parasti līdz ar šaubām, bailēm un raizēm nāk arī stress, pastiprināta ēstgriba un nevēlēšanās par sevi rūpēties. Tieši tā – tas viss iet roku rokā!

Atliktas vēlmes, atlikti darbi, liekais svars.

Pievērsiet uzmanību tam, kas notiek jūsu dzīvē brīdī, kad pieņematies svarā. Varbūt beidzot ir pienācis laiks realizēt to, ko jau sen esat vēlējušies! Neatlieciet vairs savas vēlmes, darbus un izdarāmos uzdevumus – sāciet ar šodienu un sāciet ar sevi!

Avots: cluber.com

Leave a Comment