Neticami! Ko māte bija spējīga nodarīt saviem bērniem

Māte no Arizonas šobrīd atrodas cietumā par to, ka šķietami centusies sazāļot savus 4 bērnus līdz Nā*ei Ziemassvētku dienā. Pol***ja saka, ka Konija Villa (Connie Villa – 35 gadi) centusies “iebarot” narkotikas saviem 13, 8, 5 un 3 gadus jaunajiem bērniem, tādā veidā nogalinot vecāko bērnu.

Viņas bijušais vīrs bija tas, kurš pirmais piezvanīja Pol***jai, lai ziņotu par to, ka Konija bija viņam uzbrukusi un sadūrusi viņa rumpi ar nazi vairākas reizes.

Kad ieradās Pol***ja, viņa, turēdama rokās savu jaunāko bērnu, bija pret sevi pagriezusi nazi, tomēr viņa sevi jau bija sadūrusi, jo no viņas rumpja jau pilēja As**is. Pārējie bērni, atskaitot 13 gadus jauno Aniarelu ( Aniarael), bija neskarti – vēlāk viņu asinīs tika atrastas opiātu pēdas.

Konijas ģimene bija pilnīgā šokā un nesaprata, kā māte ir spējīga pastrādāt kaut ko tādu. Un vienīgais, uz ko viņi šobrīd fokusējas sakarā ar traģēdiju ir mirusī Anriela : “Viņa bija pieklājīga, laipna un skaista meitene, kas ir aizgājusi no šīs dzīves pārāk ātri. Visai ģimenei tagad ir salauztas sirdis. Anriela vienmēr smaidīja, ļoti mīlēja savus brāļus un māsu.”

Tagad Konija ir notiesāta par Slep**vību un vēl četriem Slep**vības mēģinājumiem.

Attēlā pa kreisi: 13-gadīgā Anriela, pa labi – Konija (māte)

Aniarael_Macias_20131228154506_320_240  HT_connie_villa_jt_131229_16x9_992

 

Avots: www.dailymail.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment