Nogurusi izskatīties nogurusi – tam ir risinājums!

Miegs. Kad tu guli, tava āda izmanto šīs stundas, lai dziedētu pati sevi – tādēļ, ja gulēsi pietiekami ilgas stundas, tad tava seja izskatīsies burvīgi.

Vairāk atpūtu. Miega trūkums izraisa stresu, kas savukārt attīsta pumpu melno punktiņu rašanos – arī pieagušiem cilvēkiem. Pētījumi ir pierādījuši, ka studentiem eksāmenu laikā ir vairāk pumpu mazā miega daudzuma dēļ.

Spīdīgākas acis. Gribi, lai tavas acis mirdz? Neļauj tumšajiem lokiem zem acīm tās nomākt. Tumšie loki var būt iedzimti, tomēr tos vēl izteiktākus padara pārāk neilga acu atpūta. Ar kosmētikas palīdzību tos viegli var nomākt – tā tu izskatīsies daudz starojošāka!

Vienmērīgs ādas tonis. Pārāk maz miega izraisa nevienmērīgu ādas toni. Tomēr, ja ir sanācis neizgulēties, lieto kosmētikas bāzi un ar bāzi piešķir veselīgāku ādas toni.

Atbrīvojies no pietūkuma. Tu pamosties ar pietūkušām acīm, jo šķidrumi savācas kopā tad, kad tava galva mierīgi guļ uz spilvena. Risinājums: atbalsti savu galvu tā, lai tā būtu augstāk par tavu sirdi – tam noderēs vairāki spilveni. Bet, ja arī tas nepalīdz, paturi pie acīm aukstu drānas gabalu aptuveni 2 minūtes.

Nē – sālim. Ja tev sagribās našķēties, tad labāk pasniedzies pēc kāda augļa. Sāļas uzkodas no rīta izraisīs pietūkušu seju.

 

Avots:www.webmd.com

Leave a Comment