Nosaukts populāra mūziķa Nā*es iemesls: ”Viņš pārāk vēlu vērsās pēc palīdzības pie mediķiem”

Pjērs Narciss negaidīti nomira 21. jūnija vakarā Slim**cā. Mūziķim bija nopietnas problēma ar veselību, bet viņš pārāk vēlu vērsās pēc palīdzības pie mediķiem.

Daudzus gadus dziedātāju mocīja astma. Kad viņš beidzot izšķīrās doties uz medicīnisko apskati, ārsti viņam konstatēja arī nieru mazspēju. Mūziķi steidzīgi ievietoja Slim**cā, lai veiktu operāciju.

Vēl 21. jūnijā pa dienu ar mūziķi viss bija kārtībā, bet ap vakarpusi radās sarežģījumi. Pjērs tika ievadīts mākslīgajā komā. Plkst. 23:15 dziedātāja sirds apstājās, nespējot izturēt slodzi.

Lasi vēl: Darba tirgus varētu piedzīvot lielu darbinieku migrāciju, ar mērķi iegūt labāku atalgojumu, atklāj aptauja

“Naktī bija veikta ārkārtas operācija. Pjērs nomira, tā arī nenākot pie samaņas”, – stāsta Pjēra koncertu direktors un draugs Sergejs Dvorcovs. “Mūsu pēdējā tikšanās notika “Ņemčinovka” parkā, kur notika modes skate. Viņam tad bija slikti, viņš pat neizgāja pie skatītājiem… Viņam tad saasinājās astma, pēc tam viņš vairs negribēja ierasties uz pasākumiem.”

Arī mūziķis Gariks Bogomazovs komentēja skumjās ziņas. “Es ar Pjēru iepazinos, kad 90. gadu beigās rakstījām MTV himnu. Viņš tolaik bija vēl arī vadītājs. Pēc tam mēs ar viņu vairāk nekā 15 gadus spēlējām vienā “Starco” komandā.

Un, protams, mēs tikāmies koncertos, parunājāmies. Viņš bija labs mākslinieks, brīnišķīga personība, lielisks ģimenes cilvēks. Viņš daudz spēka ieguldīja savā meitā. Esmu personīgi pazīstams gan ar Karolīnu, gan ar Pjēra bijušo sievu Ļeru… Ko varu pateikt… ļoti žēl. Ļoti agri aizgāja”, – izteicās dziedātājs.

COMMENTS

Leave a Comment