Notiek arī brīnumi- sieviete atrod dvīņu rakstīto zīmīti pudelē

Dvīņu māsas bija pārsteigtas, kad pie viņām ieradās negaidīta viešņa – sieviete, kas atrada šo pudeli gandrīz 4000 km attālumā no Anglijas pilsētas Doverkortas, kur tā tika iemesta jūrā. Viena no tām tika atrasta Spānijai piederošās Tenerifes salas krastā.

PAY-Lucy-and-Ellie-Readings

Meitenes domāja, ka pudeles ir pazudušas jūras dzelmē, līdz pie viņām ieradās noslēpumainā sieviete. Vēlāk viņas uzzināja, ka viešņai Eseksā dzīvo paziņa, tāpēc viņa izlēma doties uz turieni un pie reizes apciemot arī zīmītes autores.

Meiteņu mamma Sallija (32) nespēja noticēt notikušajam. Viņa stāsta: “Tās bija vasaras brīvdienas un man jau sāka pietrūkt ideju, ko darīt. Zīmītes pudelē bija vienkārši kaut kas, ar ko nodarboties tajā dienā. Es nekad nebūtu iedomājusies, ka notiks kaut kas tāds.”

PAY-Lucy-and-Ellie-Readings1

Spāņu sieviete, kas atrada Lūsijas pudeli, nelasa angliski, tāpēc viņa palūdza draudzenei iztulkot zīmīti.

Kad viņa uzzināja, ka zīmītes autores ir no Eseksas, viņa izlēma nevis rakstīt atbildi, bet gan parunāt ar viņām klātienē.

Sallija stāsta, ka neesot bijusi mājās, jo bija izbraukusi, lai atvestu meitas no deju nodarbības. Kad viņas pārradās mājās, meiteņu tēvs Frenks teica, ka viņiem ir ciemiņš.

PAY-Lucy-and-Ellie-Readings-bottle3

“Es biju ļoti pārsteigta, bet šī sieviete bija ļoti laipna un meitenēm bija atvedusi pašas gatavotus virtuļus. Tas tiešām bija jauki, un visa vakara garumā mēs turpinājām teikt, ka nespējam noticēt tam, kas noticis.

Meitenes bija ļoti priecīgas, bet viņas īsti nesaprot, cik reti kaut kas tāds var notikt.”

Ģimene plāno uzturēt kontaktus ar jauno spāņu paziņu, kas gan vēlējās palikt anonīma.

Avots: www.mirror.co.uk

Leave a Comment