Numeroloģija- noskaidro, ko nozīmē tavs vārds?

Vārda skaitlis atklāj uzrunātā raksturu, temperamentu un spēku.

Uzvārda skaitlis izpaužas tikai tad, kad uzrunā uzvārdā. Šis skaitlis atklāj galvenokārt no iepriekšējām paaudzēm mantotas iezīmes.

Vārda un uzvārda kopsumma izpaužas lietišķu kontaktu laikā, darbā ar dokumentiem, kur nepieciešams pilns vārds un uzvārds. Šis skaitlis pauž likteni, to, kādi uzdevumi paredzēti dzīvē, norāda, kādi iedzimti talanti, prasmes, iemaņas ir cilvēka rīcībā.

Jāizmanto latviešu alfabēts

Lai pārveidotu burtus skaitļu izteiksmē, par pamatu jāņem latviešu valodas alfabēts- konkrētas tautas valodas īpatnībām ir būtiska nozīme.

Latviešu alfabēta burtiem atbilst šādi skaitļi:

1  2  3  4  5  6  7 8 9

A Ā B C Č D E Ē F

G Ģ H I Ī J K Ķ L

Ļ M N Ņ O P R S Š

T U Ū V Z Ž

 

Uzraksti savu vārdu (tāpat arī uzvārdu). Izmantojot tabulu, zem katra burta uzraksti tam atbilstošo skaitli. Iegūto skaitļu summu saskaitot, novienādo līdz viencipara skaitlim.

Piemāram: Ieva: I(4) + e(7)+ v(4) + a(1) = 16= 1+6=7

 

Ja ir divi vārdi, tad saskaiti visu burtu summu. Piemēram, Jānis Stefans. Aprēķinot vārda skaitli, jāsaskaita abu vārdu summa. Tāpat rīkojas, ja ir divi uzvārdi.

Vārdu un uzvārdu vērtē atsevišķi un nekad nesummē, jo tie katrs izpaužas dažādos aspektos.

Ja sanāk pāra skaitlis, Tev raksturīgs miers, savaldība, kautrība, aiz tā apslēpts radošs potenciāls.

Ja sanāk nepāra skaitlis, Tev raksturīgs apdāvināts, ģeniāls prāts, nosliece uz bohēmu, interese par mistiku, astrālo pasauli, filozofiju, netradicionālo medicīnu. Jaunībā tas izpaužas kā aktiera, mūziķa un mākslinieka talants, bet brieduma gados savu darbību vairāk komercializē. Tu radi sev grūtības, ko ar izcilajām prāta spējām viegli pārvari.

Avots: zeltene_logo_v2

Leave a Comment