Numeroloģiskais Horo***ps 2019. gada martam

Mīlestība un attiecības martā

Saskaņā ar numeroloģiju Septiņi ir skaitlis, kas apvieno cilvēkus. Tas nozīmē, ka mīlestības sfēra var būt un tai jākļūst par vadošo, galveno, vissvarīgāko pavasara mēnesī. Tas ir liels panākums, ka Septiņi kļuva par patronu gada romantiskākās sezonas sākumā.

LASI ARĪ: Brīdinājuma Horo***ps: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Būs lietderīgi ienirt romantikā, meklēt dvēseles draugu. Jūs varat dot priekšroku flirtam un īslaicīgiem romāniem. Daudzi cilvēki var uzsākt dienesta romānu, viņi var iemīlēties ar tiem, kuri iepriekš nav radījuši šādas jūtas. Martā cilvēki biežāk pamanīs apkārtējo cilvēku pozitīvās īpašības, aizmirstot par negatīvo, par sliktiem darbiem.

Tas būs samierināšanās, piedošanas un savstarpējas sapratnes laiks. Šādos laikos lielākā daļa cilvēku jūt vēlmi kļūt labākiem, laipnākiem. Ja sekosiet radošam sākumam, dzīve dos jums daudz patīkamu pārsteigumu. Ja jūs dodaties pretējā virzienā, tad jūs sastapsieties ar daudz vilšanos.

Kāzas martā būs ļoti veiksmīgas. Jūs varat piedāvāt, plānot svinības, satikt savu mīļotā vecākus. Mīlestības konfesijas būs ļoti noderīgas, bet jums ir jādod jūtām nostāvēties – jums nevajadzētu nekavējoties atzīt jūsu mīlestību, jums būs nepieciešams to pierādīt.

Pieticība valdīs pār pasauli, lai citi sasniegtu vienkāršus un laipnus cilvēkus. Speciālisti iesaka izvairīties no nodevībām un necensties sasniegt sev egoistiskus mērķus. Jums ir jāiemācās, kā upurēt laiku un dot citiem lielāku uzmanību.

Garastāvoklis un Vese***a 2019. gada martā

Skaitlis 7 ir harmonijas simbols, tāpēc pirmajā pavasara mēnesī noskaņojumam jābūt stabilam. Tomēr nav iespējams pilnībā noliegt negatīvu emociju parādīšanās iespēju. Kopumā viss būs atkarīgs tikai no pašiem. Svarīgi nav tas, ko citi dara, bet kā jūs reaģējat uz viņu rīcību un vārdiem.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

Pavasara sākumā var parādīties spēka pieplūdums. Galvenais neizšķērdēt to uz kaut ko, kas jums nav patīkams, nav iedvesmojošs. Radošā darbība un vaļasprieki palīdzēs izdzīvot ikdienas dzīvi. Nebaidieties no vientulības un garlaicības – tas ir tikai iemesls, lai koncentrētos uz dažiem svarīgiem jautājumiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment