Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Numeroloģija – skaitļu zinātne, kas pēta to ietekmi uz apkārtējo pasauli. Tā palīdzēs jums uzzināt, kā 2019. gada martā šie skaitļi ietekmēs dažādas dzīves jomas.

Martā dominēs skaitlis 7. Pasaule kļūs nedaudz skaistāka, tas būs ļoti pozitīvs un labvēlīgs laiks. Notikumu piesātinājums var izraisīt enerģijas plāna problēmas. Jaudas spēks palīdzēs ātri atjaunot enerģijas rezerves.

Finanšu, darba un mājas jautājumi martā

Septiņi ir garīgāki nekā materiālie skaitļi, tāpēc jums nevajadzētu viltot rezultātu martā. Jums ir nepieciešams baudīt darba procesu, izbaudīt plāna īstenošanu, sazināties ar kolēģiem un priekšniekiem. Šis mēnesis ir ideāls kolektīvam darbam, korporatīvām ballītēm, kopīgu mērķu un plānu noteikšanai.

Mēnesis ir labvēlīgs jaunai komandai, biznesa attiecību stiprināšanai. Jauni darbinieki var ātri kļūt par komandas daļu.

LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Šis mēnesis ir piemērots arī brīvdienām. Jūs varat doties ceļojumā vai palikt mājās un veikt mājas darbus. Martā ir lietderīgi veikt tīrīšanu saskaņā ar Fen Šui noteikumiem, lai atbrīvotos no visa nevajadzīgā, tīrītu mājas enerģiju.

Dažādi pirkumi būs noderīgi, jo īpaši mājās. Jūs varat iegādāties jaunas mēbeles, aksesuārus. Būs lietderīgi atjaunot garderobi, tērēt naudu jauniem dzīves iespaidiem. Nav vēlams ņemt kredītus martā un iekļūt parādos. Arī aizdot naudu ir nevēlami.

Mājsaimniecības darbi ir labs veids, kā uzturēt sevi aizņemtu nedēļas nogalēs. Ja citas lietas nav plānotas, jūs varat veltīt laiku, lai radītu komfortu. Mājās varat strādāt, uzaicināt tuvus draugus, radiniekus, organizēt brīvdienas, izklaidēties.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment