Padomi par seksu, ko devušas vecmāmiņas

1. “Es vēl aizvien nespēju tam noticēt, bet, kad es biju pusaudze, mana vecmāmiņa teica, ka vienmēr, ejot uz randiņiem, ir jāuzkrāso ļoti spilgts lūpu spīdums, jo lūpu mitrums viņam liks aizdomāties par otru lūpu mitrumu. Es vēl aizvien nesaprotu, kāpēc viņa domāja, ka man tas būtu jāzina.”

2. “Mana vecmāmiņa ģimenes jaunākajai paaudzei par seksu teica tā: “sekss ir viens no darba pienākumiem” un “ar to vienkārši jāsamierinās” – pats dīvainākais, ka viņi ar vectēvu bija ļoti iemīlējušies, tādēļ tas ir smieklīgi, ka viņa tā teica.”

3. “Mana vecmāmiņa teica, ka augums ir svarīgs tikai tad, kad stāvat kājās, un piebilda: “ja tu zini, ko es ar to domāju”. Es nepiekritu, un mums bija ilgs strīds par to – man bija 11 gadu! Vēl viņa, izmantojot banānu, rādīja mammai, kā veikt orālo seksu, jo “viņa ir precēta sieviete – viņai tas ir jāmāk.”

4. “Kad ar savu draugu ciemojos pie vecākiem un vecvecākiem, omīte vienā brīdī pienāca pie manis un klusi teica: “viņš ir ļoti jauks puisis. Nezinu, ko tavi vecāki par to domātu, bet man šķiet, ka jūs varētu doties kopā uz gultu.” Lieki piebilst, ka viņa bija pārsteigta, ka mēs to sen jau darām, bet smieklīgākais bija tas, ka par vecmāmiņu nekad nebiju domājusi, ka viņa vispār kādreiz runās ar mani par seksu.”

5. “Man bija deviņi gadi – nācu mājās no skolas, vecmāmiņa sēdēja, skatījās ziepju operas, pagriezās pret mani un teica: “Vienkārši atceries, mīļā – ja tavs vīrs jebkad saka, ka viņš ir pārāk noguris seksam, viņam ir cita sieviete. Pamet viņu.” Es vienkārši pateicu: “labi”, bet, lai arī cik dīvaini tas nebūtu, man tas padoms galvā stāv vēl joprojām.”

Leave a Comment